Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 489
Şuan breaking bad izliyorum bitecek yakında sevdim jesse pinkman rolüne çıkarılmış bir film herhalde breaking bad in yapımcısı çıkarmış yeni gördüm nasıl sizce ?
devamı direk breaking badin bittiği yerden başlıyor iz le güzel filmdirŞuan breaking bad izliyorum bitecek yakında sevdim jesse pinkman rolüne çıkarılmış bir film herhalde breaking bad in yapımcısı çıkarmış yeni gördüm nasıl sizce ?
Walter white karakteri de var mı ? Sadece yok ya da var de sonda şöyle oldu o yüzdeb şöyle böyle deme de spoiler yemiyim .ddevamı direk breaking badin bittiği yerden başlıyor iz le güzel filmdir
gayet güzel bir film. sanki breaking bad bölümü gibi. ama çok fazla değişik şeyler bekleme.(bu arada better call saul dizisini izlemeyi de unutmaŞuan breaking bad izliyorum bitecek yakında sevdim jesse pinkman rolüne çıkarılmış bir film herhalde breaking bad in yapımcısı çıkarmış yeni gördüm nasıl sizce ?
öğrenmemen iyi olurWalter white karakteri de var mı ? Sadece yok ya da var de sonda şöyle oldu o yüzdeb şöyle böyle deme de spoiler yemiyim .d
sadece 1 sahnede gözüküyor oda flashback sahnesiWalter white karakteri de var mı ? Sadece yok ya da var de sonda şöyle oldu o yüzdeb şöyle böyle deme de spoiler yemiyim .d
better call saul u düşündüm ama uzun geldi breaking bad ile aynı nerdeyse ama yan karakterleri anlatıyorgayet güzel bir film. sanki breaking bad bölümü gibi. ama çok fazla değişik şeyler bekleme.(bu arada better call saul dizisini izlemeyi de unutma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
öğrenmemen iyi olur
kesinlikle izlenir. hatta 6.sezon son sezon olucak. ww ve jp gelebilir büyük ihtimallebetter call saul u düşündüm ama uzun geldi breaking bad ile aynı nerdeyse ama yan karakterleri anlatıyor
Bcs çok iyidi ya. Karakterin derinlerine girmek etkiliyeci.kesinlikle izlenir. hatta 6.sezon son sezon olucak. ww ve jp gelebilir büyük ihtimalle
evet. ben mikeı çok severdim. bcsden sonra sevgim 2 kat arttı. cidden 6.sezonu dört gözle bekliyorumBcs çok iyidi ya. Karakterin derinlerine girmek etkiliyeci.
İzledim devam niteliğinde sakin bir film.Şuan breaking bad izliyorum bitecek yakında sevdim jesse pinkman rolüne çıkarılmış bir film herhalde breaking bad in yapımcısı çıkarmış yeni gördüm nasıl sizce ?