🔥İndirim Baseus Bipow 2 Pro – 30.000 Mah 22.5w 1.889,30 TL

tavsiye eder misiniz ne kadardur kullanıuosunuz
20000 liği 3 ay oldu alalı tavsiye ederim sadece biraz ısınıyor hızlı şarj olayıda var fena değil hızı 30000 mah olanı yeni aldım doldururken o daha yavaş bitiyor normal olarak bi tık daha kalın ve büyük ağırlıkta daha fazla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu ürünün starlord olanıda bende var devasa onu cok önermiyorum saçmasapan bir boyutu var

Aynı ben ya bu powerbanklerin kalitelisi yok mu arkadaş bi türlü anlamadım gitti pahalısını da alsan ucuzunu da alsan hep bi arıza bi problem var
problem sürekli yaratıyo korkuyom evde tuttugum powerbankler patlayıp evi yakmasın

2-3 ay önce siyahını 1800'e almıştım. Yaptğım en iyi alışveriş. Aldığımdan beri buna bağlı bir şekilde yaşıyorum. Gördüğüm herkese pazarlıyorum ürünü. Düşüre düşüre type c portuna biraz zarar verdim usb portuna geçtim. keşke telefonum type c olsa direk kendi kablosunu kullanırdım. şu an şarjda canavar. Sanırım bunu aldıktan sonra telefonu 1 ya da 2 kere prizden şarj ettim.

problem sürekli yaratıyo korkuyom evde tuttugum powerbankler patlayıp evi yakmasın
Bi ara bir şey görmüştüm, adam powerbanki arabada unutuyor. Arabanın içinde oluşan aşırı sıcağa dayanamayıp powerbank patlıyor. Gerçekten iyi seçim yapmak lazım.

Bi ara bir şey görmüştüm, adam powerbanki arabada unutuyor. Arabanın içinde oluşan aşırı sıcağa dayanamayıp powerbank patlıyor. Gerçekten iyi seçim yapmak lazım.
da nası emin olcaz ki ? samsung telefonların bile patladığını gördük millet kaliteli diye aldı, ben akşam eve gidince hepsini atacam çöpe tutmicam evdesağlam bi tane alıp folyoya sarmayı düşünüyorum

da nası emin olcaz ki ? samsung telefonların bile patladığını gördük millet kaliteli diye aldı, ben akşam eve gidince hepsini atacam çöpe tutmicam evdesağlam bi tane alıp folyoya sarmayı düşünüyorum
Kaliteli marka almayı düşünüyorum ben bu yüzden. Adı olan bir marka. Mesela Samsung'un var bi tane 20k powerbanki, onu düşünüyorum.

Bu baseusu hiç sevmiyorum, iki ürününü aldım ikisi de çok ısınıyor. Özellikle de port çoklayıcısı.

Bu ürün uçak içine alınabilir mi bilgisi olan var mı? Yakında bir yurtdışı seyahatim var onun için powerbank bakıyordum.

Bende bunun hem 20k lıgı hem 30k lığı var baseusun en kral powerbanki bence hem pratik 17 pro max de kullanıyorum 30 kufu daha ağır bir tık daha büyük
Elinizdeyken ürünlerin gerçek değerlerini verme şansınız var mı? Bende de 7 yıldır kullandığım Baseus 20000mAh model var ancak 3.7V 20000mAh, 5V 12600mAh şeklinde küçük yazılarla üzerinde belirtilmiş. Zaten telefonlarımızı 3.7V ile şarj etmiyoruz dolayısıyla dikkate alınacak bir değer değil 20000 kısmı.

Elinizdeyken ürünlerin gerçek değerlerini verme şansınız var mı? Bende de 7 yıldır kullandığım Baseus 20000mAh model var ancak 3.7V 20000mAh, 5V 12600mAh şeklinde küçük yazılarla üzerinde belirtilmiş. Zaten telefonlarımızı 3.7V ile şarj etmiyoruz dolayısıyla dikkate alınacak bir değer değil 20000 kısmı.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-13 at 22.19.26.webp
    WhatsApp Image 2026-08-13 at 22.19.26.webp
    125.2 KB · Hit: 17
  • WhatsApp Image 2026-08-13 at 22.19.31.webp
    WhatsApp Image 2026-08-13 at 22.19.31.webp
    150.2 KB · Hit: 16
Geri