Razer Viper V3 Mouse Alınır mı?

Apolat

80+
Reaksiyon skoru
0
3k bütçem var.
Razer viper v3 hyperspeed aldım sizce mantıklı mı yoksa bu fiyat bandında daha iyi f/p kablosuz mouse var mıdır?
(ürün yeni geldiği için iade edebilirim sorun olmaz)
yardımınız için şimdiden teşekkürler.

3 kere razer mouse aldım. scroll sorunu yaşadım artık almıyorum. Biraz araştırın sorun varsa almayın bence.

3 kere razer mouse aldım. scroll sorunu yaşadım artık almıyorum. Biraz araştırın sorun varsa almayın bence.

benim 1 haftaya yakın oldu Razer DA v3 pro alalı şuan epey memnunum açıkcası sadece 1 tık büyük gibi geldi
sürekli bu scroll sorunu muhabbeti görüyorum sizde tam nasıl oldu ne zaman çıktı acaba ben genel kullnıcıyım

O fiyata çok daha iyi fareler var.

Atk a9 dragonfly ultimate alabilirsin.
Razer deathadder v3 kablolu fareden geçtim. Bugüne kadar fare kullanmamışım. Cs performansım şaha kalktı.

Atk a9 dragonfly ultimate alabilirsin.
Razer deathadder v3 kablolu fareden geçtim. Bugüne kadar fare kullanmamışım. Cs performansım şaha kalktı.
Hocam ultimate bütçeyi biraz aşıyor ve wrait'de taksit de yok sanırım.A9 pro ile arasında çok fark var mıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O fiyata çok daha iyi fareler var.
Önerebileceğiniz bir model var mıdır hocam

Hocam v3 pro değil hyperspped aldım ben.Yolladığınız mouse ile aralarında 1.5k fark var nerdeyse.
Değecek bir fark mı yoksa A9 Pro gibi bir alternatifi de düşünebilir miyim?

Var. Çıkarsanız X1 V2 Ulti çıkamazsanız A9 Pro iyidir. VV3 Hyperspeed iyi bir fare değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,853
Üyeler
201,331
Son üye
Cemo taşkın
Geri