❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

Hocam peki bunlardan daha kaliteli ne var 8000 Hz kesin veren var mı yada daha düşük MS li vs daha hassas
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şöyle diyeyim en fazla Hz veren manyetik PCB 7.800 Hz falan veriyor oda custom klavye PCB'si. K1 HE var daha iyi olan.

Ya keske su harfleri falan tusun altina degil de ustune yazsalar. Cok sacma bi tasarim bence
Aksine bana daha iyi bir tasarım gibi geliyor zira klavyeye 90 derece tepeden bakmıyorsun eğik bir açıyla bakıyorsun e tasarım böyle olunca tüm tuşları rahatlıkla görebiliyorsun bi kere denemelisin bence seversin

1786629197866.webp

Bu fiyata böyle bir markadan böyle bir klavye görmeyi beklemiyordum. Direkt yapıştırdım. Yurtdışı fiyatı bi ara 34 dolara düşmüş ama şuan 54 dolar yani aşağı yukarı 2600 liraya tekabül ediyor. Fiyat çok uygun. Normalde ülkemizde hep daha pahalı olur.

İdefix'ten almak isterseniz TROY kartlara özel 200₺ indirimle 2.768₺'ye geliyor.
İdefix'ten Türk Telekom'dan alacağınız 300₺ indirim koduyla almak isterseniz 2.668₺'ye geliyor.
Gaming Gen'den mağazadan teslim yoluyla almak isterseniz 2.759₺, evinize kargoyla almak isterseniz 2.908₺'ye geliyor.

Türk Telekom'dan İdefix'te geçerli 300₺ kod alma yöntemi: https://bireysel.turktelekom.com.tr/bi-dunya-firsat/idefix

Klavye incelemeleri:

tamda beyaz klavye arıyordum valla yapıştırayım eywallah

Geri