M Metoxii 80+ Katılım 13 Ağustos 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Perşembe, 16:50 #1 İnca marka dandik bir klavyem var klavyede pc ilk acildiginda bir sure calisiyor ama sonradan ekranda usb hatasi diyor klavyede isik var ama tuslari basmiyor
İnca marka dandik bir klavyem var klavyede pc ilk acildiginda bir sure calisiyor ama sonradan ekranda usb hatasi diyor klavyede isik var ama tuslari basmiyor
SadeceYorumcu 80+ Bronze Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 1,625 Reaksiyon skoru 616 Perşembe, 16:53 #2 kablosunda kırıklar oluşmuştur.eskiden benim de örgüsüz kabloydu.böyle sorunlar çıkarabiliyordu zamanla.
kablosunda kırıklar oluşmuştur.eskiden benim de örgüsüz kabloydu.böyle sorunlar çıkarabiliyordu zamanla.
M Metoxii 80+ Katılım 13 Ağustos 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Perşembe, 17:14 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SadeceYorumcu yazmış: kablosunda kırıklar oluşmuştur.eskiden benim de örgüsüz kabloydu.böyle sorunlar çıkarabiliyordu zamanla. Devamı için tıklayın... Kanka klavye daha yeni ama
SadeceYorumcu yazmış: kablosunda kırıklar oluşmuştur.eskiden benim de örgüsüz kabloydu.böyle sorunlar çıkarabiliyordu zamanla. Devamı için tıklayın... Kanka klavye daha yeni ama