🔥İndirim NZXT C850 Atx 3.1 Tam Modüler 80+ Gold Psu // 6.108₺ (Tier A)

Alan diğer arkadaşlar sessiz modda ve yükte zırıltı duyuyorlar mı? Paylaşabilir misiniz? Kargolama aşamasına geçmiş iptal etmeyi düşünmedim değil. Paraya kıyıp FSP almayı düşündüm.
Merhaba, ben de bu gönderiyi görüp sipariş geçtim. 2 gün önce elime geçti, kurdum ve herhangi bir coil whine ile karşılaşmadım. Boşta veya yükte herhangi bir ses gelmiyor aşırı sessiz bir güç kaynağı. Çok memnunum.

Merhaba, ben de bu gönderiyi görüp sipariş geçtim. 2 gün önce elime geçti, kurdum ve herhangi bir coil whine ile karşılaşmadım. Boşta veya yükte herhangi bir ses gelmiyor aşırı sessiz bir güç kaynağı. Çok memnunum.
şans demekki umarım banada denk gelir böyle bende bekliyorum kargoyu

Hocam sen şanslıymışsın. Bende ve bir kişide daha coilwhine çıktı. İade etmekten vazgeçtim bu şekilde kullanıcam.

Arkadaşlar aynı fiyata NZXT C850 Gold Core 850watt 80+ Gold Full Modüler buldum. Düz c850 mi, gold core mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boşta az ses geliyor yüksek fps veren oyuna girince biraz daha artıyor.
Hocam ekran kartından gelme olasılığı nedir? Tüm parçalar yeni mi, var olan sisteme mi aldınız?

Son düzenleme:
Arkadaşlar aynı fiyata NZXT C850 Gold Core 850watt 80+ Gold Full Modüler buldum. Düz c850 mi, gold core mu?

Hocam ekran kartından gelme olasılığı nedir? Tüm parçalar yeni mi, var olan sisteme mi aldınız?
Düz model donanım olarak daha uzun ömürlü tasarlanmış ve 3 sene fazladan garantisi var. Ayrıca düz modelin YD fiyatı core modelinden 40$ daha pahalı, bu yüzden düz modeli almak daha mantıklı.

Ekran kartından gelmiyor hocam yeni aldım ama önceki kartımda da cw yoktu. Psu dan geliyor.

Geri