❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

Konudaki akko mu aula hero 84 he mi yoksa gameraider k1 mi daha iyidir ? Hepsi az çok aynı en fazla yarım ms farkediyo gecikme olarak ondan hangisini alırsam alayım bir şey farketmeyecek gibi geliyor :D

Konudaki akko mu aula hero 84 he mi yoksa gameraider k1 mi daha iyidir ? Hepsi az çok aynı en fazla yarım ms farkediyo gecikme olarak ondan hangisini alırsam alayım bir şey farketmeyecek gibi geliyor :D
bende kararsız kaldım

bende kararsız kaldım
keychron j2 he (gameraiderın aynısı) nin hiç testini bulamadım ondan bilemiyorum akko güzel ama aulanın görüntüsü daha hoş. Hepsi benzer fiyatlar sesleri değişiyo ama gerçek hayatta dinlemeden bilemeyiz. Aula nın space stabilizörleri çok iyi değil diye okudum bir yerde onu belki modlamak gerekebilir. Yazılım olarak akko ve keychron benzer gibi geldi aulanınki biraz çinceden çevirme çok kaliteli hissetirmiyor ama işi yapıyordur diye düşünüyorum.

Edit: aulanın firmware güncelleyicisini indirirseniz malware algılayabiliyormuş anti virüsler haberiniz olsun.

Son düzenleme:
gameraider k1 mi alalım yani ?
pom switchlerin sesi daha tok oluyor genelde kişisel bir şey bu eğer tercih ediyorsanız alınabilir tek sıkıntı diğer modellerin benchmark testi varken bunun yok. Ayrıca özellikle akkonun keychrondan kötü pcb koyacağını hiç sanmam bu yüzden pcb seçim yapmak için mantıklı bir kriter değil burda. Ayrıca gameraiderin diğerlerine göre ışığı zayıf diye okumuştum ne kadar doğru bilmem.

İndirim olduğunu söylemedim ki, fiyatının çok uygun olduğunu söyledim. Bu yüzden bana kalırsa fırsatlık bir durum. Çünkü ülkemizde böyle ürünler normalde hak ettiği fiyatın çok çok üstüne satılır. Ben de o yüzden paylaştım. İnsanlar 2200 TL'ye %60 manyetik switchli klavye görünce almak için kendini yırtıyordu birkaç ay önce. Çünkü ucuz ürünlere bile aşırı fazla kâr koyuyorlardı, dolayısıyla bir ürün normal fiyatına satıldığında insanlar direkt fırsat olarak görüp alıyordu. Benzer bir durum geçerli bu klavye için bence. Hatta ben MCHOSE markasını AKKO'ya kıyasla daha çok severim kalite nezdinde ancak o markanın en ucuz manyetik switch %75 klavyesi yanlış hatırlamıyorsam 4000 civarına çıktı şuan.
GamingGen mchose'nin fiyatlarını çok arttırdı bence. Mesela fun60 mad60 tarzı bilindik giriş seviye manyetikler 1 senedir ortalama aynı fiyat bandındayken ace60 pro 2000 den 3200 3500 e kadar çıktı ve sitesinde bile kuponsuz 44 dolar ki eminim millet 30 dolara falan alıyordur yurt dışında. Bana kalırsa ace60 pro diğer giriş seviye manyetiklere göre kasası yazılımı vb çok daha kaliteli hissettiriyor ama fiyatını bu kadar arttırınca çok fazla seçenek çıkmaya başlıyor. Mchose'nin hangi ürünü önerilse 1 2 ay sonra GamingGen'de fiyatı çok artmış oluyor. Şimdi konudaki klavye fazla önerilse bunun da fiyatını mchose jet75 seviyesine çekerler.

GamingGen mchose'nin fiyatlarını çok arttırdı bence. Mesela fun60 mad60 tarzı bilindik giriş seviye manyetikler 1 senedir ortalama aynı fiyat bandındayken ace60 pro 2000 den 3200 3500 e kadar çıktı ve sitesinde bile kuponsuz 44 dolar ki eminim millet 30 dolara falan alıyordur yurt dışında. Bana kalırsa ace60 pro diğer giriş seviye manyetiklere göre kasası yazılımı vb çok daha kaliteli hissettiriyor ama fiyatını bu kadar arttırınca çok fazla seçenek çıkmaya başlıyor. Mchose'nin hangi ürünü önerilse 1 2 ay sonra GamingGen'de fiyatı çok artmış oluyor. Şimdi konudaki klavye fazla önerilse bunun da fiyatını mchose jet75 seviyesine çekerler.
Tam olarak böyle işte durum

İşlemci sisteme bağlı giriş-çıkış birimlerini denetlediği için yüksek hz kullanınca daha çok yük biniyor. Eğer işlemciniz çok iyi değilse anlık takılmadan tut, performans kaybına kadar yolu var. Örneğin bende 8k fare var 5600x işlemcide 2000k üstünde fps droplar yaşıyorum. 2k'da bile yaşatıyor bu yüzden 1k da kullanıyorum.
i5 14400f var sorun yaşatıyor mu bu islemci

Geri