Ryzen 7 7800x3d Alınır mı? Sahibinden

alıcıyıda korumuyor maalesef hocam yeni bi sistem getirseler şahane olurda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangi ildesiniz siz ilanlara bakıp atayım
Alıcıyı nasıl korumuyor? Olduğu gibi geri gönderebiliyorsun ürünü.

param güvendeden sonra yerine sakız kutusu koyup iade etse sorumluluğu siz mi alıcaksınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne olursa olsun kendi adınıza garantili almaya bakın hocam gerekirse 9700x alın , daha geçen hafta 7800x3d m bozuldu garantiden değiştirdim
yaparmı yaparlar.devir kötü.bunun önüne nasıl geçilebilir acaba.alıcının farklı ürün iadesini nasıl ispatlayabiliriz?

yaparmı yaparlar.devir kötü.bunun önüne nasıl geçilebilir acaba.alıcının farklı ürün iadesini nasıl ispatlayabiliriz?
Ben bu konuyu bir satıcı ile görüşmüştüm bana gönderirken kayıt alınması gerektiğini ve geri geldikten sonra da video kayıt alınarak sonrasında da dolandırılırsanız eğer direkt mahkeme yoluna gidilmesi gerektiğini söylemişti bu sayede bir dolandırıdan iyi para koparmıştı. Adamın kendi bizzat avukatı vardı ama

Ben bu konuyu bir satıcı ile görüşmüştüm bana gönderirken kayıt alınması gerektiğini ve geri geldikten sonra da video kayıt alınarak sonrasında da dolandırılırsanız eğer direkt mahkeme yoluna gidilmesi gerektiğini söylemişti bu sayede bir dolandırıdan iyi para koparmıştı. Adamın kendi bizzat avukatı vardı ama
kayıttta pek aklıma yatmadı.neden dersen kargoya veriliş anına kadar her şey kayıt altına alınması lazım.bu da çok uğraşa dayanıyor.adam kutuya koyarken çeker videoyu.sonrasında değiştirir.sen de ispat edemezsin.ya da iadeyi alan kişi sahtekarlık yapabilir.gelen kutuya sakız kutusu koyup düzgünce bantlayıp sonra tekrar açar ve der: 30 bin tl lik ürün sattım gelen kutuya bakın sakız kutusu koymuşlar deyip videoya çeker.en garantisi siteye ilan koyup elden yüzyüze vermek.o zamanda sahibinden ne kazanacak :D.

kayıttta pek aklıma yatmadı.neden dersen kargoya veriliş anına kadar her şey kayıt altına alınması lazım.bu da çok uğraşa dayanıyor.adam kutuya koyarken çeker videoyu.sonrasında değiştirir.sen de ispat edemezsin.ya da iadeyi alan kişi sahtekarlık yapabilir.gelen kutuya sakız kutusu koyup düzgünce bantlayıp sonra tekrar açar ve der: 30 bin tl lik ürün sattım gelen kutuya bakın sakız kutusu koymuşlar deyip videoya çeker.en garantisi siteye ilan koyup elden yüzyüze vermek.o zamanda sahibinden ne kazanacak :D.
Şu şekilde video çekerken kutuya koy bantla ve artık o özel kutusu size ait olacak kargoya gittiğinde teslime ederkende 1-2dk video çek sonrasında geri kalan durumda adam video çekse de çekmezse de dolandırmaya çalışırsa senin çektiğin kutu ile aynı olmayacağı için kanıtlaması imkansız dolandırıcının.

Dolandırıcı
1786701288656.webp

https://vendora.gr/items/n0e37wg/ryzen-7-5700x3d-cpu-san-kenourgio.html Fotoğrafı çaldığı site burası ve ilan da bu.

Aynı ilanı ben de gördüm ama hiç güven vermedi. 2 gündür bakıyorum millet kafayı yemiş 14 istiyorlar, sıfırı en düşük inventus ptt de satıyor 15100-tl.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,954
Üyeler
201,363
Son üye
akrep1982
Geri