🔥İndirim Nothing Phone 3a 8+128gb Kuponla 19999

1. m8 pro kamerası daha iyi
2. nothing 3 a sadece yazılımı daha iyi
3. ram + ssd xiaomi de daha fazla
4. oyun ve iş performansı m 8 pro daha iyi
5. m8 pro daha fazla güncelleme alıcaktır
pocolar güncelleme almıyor. Güncellemede np 1 hala guncelleme alıyordu

Detaylı bir şekilde baktım 20k olmasa alınmaya değmezmiş. NP adam düdüklemek için fırsat kolluyor NP1 i 9999tl ye satması dışında aman tanrım dedirtecek bir mevzusunda yok. M8 Pro daha mantıklı 8 256 yeterli olur. 20500tl

pocolar güncelleme almıyor. Güncellemede np 1 hala guncelleme alıyordu
kaynak : https://shiftdelete.net/bu-xiaomi-telefonlar-guncelleme-almayacak

bu arada güncelleme konusunda en iyisi Nothingdir diyebilirim. Adamlar Aralık ve en son Ocak ayında Android 16 verdiler ve bitirdiler konuyu. Ağustos olmuş hala Android 16 almayan cihazlar var.

256gb olsaydı çok iyi olurdu, poco m8 pro ya göre 128gb sorun etmeyecekse alınır. Bundan daha temiz yazılımı anca google pixellerde bulursunuz.xiaomi telefonlar her güncellemede daha da hantallaşıyor.(Kendim kullanıyorum)

bu arada güncelleme konusunda en iyisi Nothingdir diyebilirim. Adamlar Aralık ve en son Ocak ayında Android 16 verdiler ve bitirdiler konuyu. Ağustos olmuş hala Android 16 almayan cihazlar var.
Dostum Nothing 2025 M8 2026 telefonu ayrıca Nothing 3 M8 4 yıl guncelleme alacak 6 yıl da güvenlik güncellemesi var (M8 de 2033 e kadar)
Neresinden tutarsan tut M8 daha mantıklı

Dostum Nothing 2025 M8 2026 telefonu ayrıca Nothing 3 M8 4 yıl guncelleme alacak 6 yıl da güvenlik güncellemesi var (M8 de 2033 e kadar)
Neresinden tutarsan tut M8 daha mantıklı

Hocam alacak edecek işleri boş işler. Bende de Redmagic Astra tablet var satayım sana 3 ana güncelleme alacak dendi. Agustos 2026 oldu hala Android 16 gelmedi.

Xiaomi daha android 16 yı haziranda hala cihazlarına veriyordu. En son verdikleri yazılımdan çıkan şikayetleri forumlarda okuyabilirsiniz.

Hocam alacak edecek işleri boş işler. Bende de Redmagic Astra tablet var satayım sana 3 ana güncelleme alacak dendi. Agustos 2026 oldu hala Android 16 gelmedi.

Xiaomi daha android 16 yı haziranda hala cihazlarına veriyordu. En son verdikleri yazılımdan çıkan şikayetleri forumlarda okuyabilirsiniz.
Xiaominin çok telefonu var Nothing'in az nothinge daha erken gelmesinden normal ne var ki
Bende Xiaomi de vardı hiç sorun yaşamadım bu konuda
Ayrıca ios gelince de millet şikayet ediyor ona bakarsan her güncelleme başlarda sorun olabilir sonra fixliyorlar zaten
Tamam ben de mesela herkese cmf önerdim bu forumda ama bence markayı fazla savunuyorsun
Yani nasıl cmf o fiyat bandının kraliysa 20k bandının da kralı M8 produr bu şarj işlemci ekran kamerayı bu fiyata başka koyan yok

Son düzenleme:
yıl olmuş 2026
kasası plastik, arkası cam
ip64 var
ufs 2.2 var
işlemcisi a56dan kötü
ekran segmenti için normal
pil normal
kamerası pek de iyi sayılmaz
güncelleme az alacak
fiyat kötü bence bunun için, pixele benzer yazılımı trde denemek için alınır ama f/p değil bu

Xiaominin çok telefonu var Nothing'in az nothinge daha erken gelmesinden normal ne var ki
Bende Xiaomi de vardı hiç sorun yaşamadım bu konuda
Ayrıca ios gelince de millet şikayet ediyor ona bakarsan her güncelleme başlarda sorun olabilir sonra fixliyorlar zaten
Tamam ben de mesela herkese cmf önerdim bu forumda ama bence markayı fazla savunuyorsun
Yani nasıl cmf o fiyat bandının kraliysa 20k bandının da kralı M8 produr bu şarj işlemci ekran kamerayı bu fiyata başka koyan yok

Xiaomide 100bin kişi çalışıyor, Nothingde 1000 kişi.
bunu da katın.

bu muhabbet bir yere varmaz. isteyen Poco alsın isteyen bunu.

Geri