🔥İndirim Nothing Phone 3a 8+128gb Kuponla 19999

Xiaomide 100bin kişi çalışıyor, Nothingde 1000 kişi.
bunu da katın.

bu muhabbet bir yere varmaz. isteyen Poco alsın isteyen bunu.
Ne alakası var dostum sadece telefon saat ve kulaklık üreten firma ile ev eşyalarından tut araba dahil aklına gelen her şeyi üreten firmanın çalışanını kiyasliyorsun
12 telefon çıkarmış marka ile binlerce telefon çıkarmış her sene yüzlerce modele yazılım desteği sunan markayı kıyaslayıp hem çalışanı az hem de daha hızlı getiriyor diyorsun iyice sacmaladin
Surda 10 kişi kimseye zorla şunu alacaksin demiyoruz sadece senin yanlışlarını söylüyoruz
Sabahtan beri asilsizca yok kamerası kötü yok bataryası kötü yok yazilimi kötü yok deyip duruyorsun adam sana upuzun yazı ile anlatıyor madem iyi neden ucuz deyip duruyorsun
Cmf Phone 1'den geçmeye değer mi?
Kesinlikle ama kesinlikle değmez

Son düzenleme:
Ne alakası var dostum sadece telefon saat ve kulaklık üreten firma ile ev eşyalarından tut araba dahil aklına gelen her şeyi üreten firmanın çalışanını kiyasliyorsun
12 telefon çıkarmış marka ile binlerce telefon çıkarmış her sene yüzlerce modele yazılım desteği sunan markayı kıyaslayıp hem çalışanı az hem de daha hızlı getiriyor diyorsun iyice sacmaladin

Kesinlikle ama kesinlikle değmez telefon eski değilse gecme

Xiaomiyi hiç tanımıyorsunuz belliki.

Xiaominin kendi ekibi ile içerisinde ürettiği telefonlar sadece flagship telefonlar ve routerlardır.
Bunun dışındaki hiçbir ürünü kendisi üretmez geliştirmez bile.

O gördüğün aksesuarlar var ya, hepsi çindeki başka firmaların üretimleri. Xiaomi ürünü beğeniyor bana 100bin yap diyor firmalar yapıyor.
tvler de öyle
Bilgisayarlar da öyle
ama flagship cihazlar ve routerlar içeride üretiliyor ve geliştiriliyor.

Mesela Xiaomi robot ve dikey süpürgeleri yıllarca Viomi Dreame ve Roborock üretti
Saatleri Huami diye bir firma üretti (amazfit)
TVleri TCL üretti.
Scooterları Ninebot
Beyaz eşyaları haier

Giriş ve orta seviyesindeki cihazları bile Xiaomi geliştirmedi. Çindeki ODM denen firmalar geliştirdi ve Xiaomi yazılımı içine koydu.

Xiaominin sahibi olan Lei Jun un sahibi olduğu bir yatırım firması var. Shunwei Capital diye. https://en.shunwei.com/portfolio

Bu firma bu küçük firmalara yatırım yapıyor. kimini satın alıyor kiminden kjüçük pay alıyor. SOnra bunun ürünlerini Xiaomi markasıyla sattırıyor. Firmalar büyüyünce kendi markaları ile devam ediyor.

Xiaominin en büyük ekibi yazılım geliştirme ekibidir. Ondan çıkan malzeme de ortada.

Xiaomiyi hiç tanımıyorsunuz belliki.

Xiaominin kendi ekibi ile içerisinde ürettiği telefonlar sadece flagship telefonlar ve routerlardır.
Bunun dışındaki hiçbir ürünü kendisi üretmez geliştirmez bile.

O gördüğün aksesuarlar var ya, hepsi çindeki başka firmaların üretimleri. Xiaomi ürünü beğeniyor bana 100bin yap diyor firmalar yapıyor.
tvler de öyle
Bilgisayarlar da öyle
ama flagship cihazlar ve routerlar içeride üretiliyor ve geliştiriliyor.

Mesela Xiaomi robot ve dikey süpürgeleri yıllarca Viomi Dreame ve Roborock üretti
Saatleri Huami diye bir firma üretti (amazfit)
TVleri TCL üretti.
Scooterları Ninebot
Beyaz eşyaları haier

Giriş ve orta seviyesindeki cihazları bile Xiaomi geliştirmedi. Çindeki ODM denen firmalar geliştirdi ve Xiaomi yazılımı içine koydu.

Xiaominin sahibi olan Lei Jun un sahibi olduğu bir yatırım firması var. Shunwei Capital diye. https://en.shunwei.com/portfolio

Bu firma bu küçük firmalara yatırım yapıyor. kimini satın alıyor kiminden kjüçük pay alıyor. SOnra bunun ürünlerini Xiaomi markasıyla sattırıyor. Firmalar büyüyünce kendi markaları ile devam ediyor.

Xiaominin en büyük ekibi yazılım geliştirme ekibidir. Ondan çıkan malzeme de ortada.
Nothing telefonları garajında mi üretiyor? Sanki o Çinlilere urettirmiyor
Üstelik bu saydığın markalar ev aletleri üretimindeki ortakları bunu zaten biliyorum ama konuyla alakası ne? Gittin 100k çalısani var dedin ben de hepsi telefon tablet mi üretiyor dedim sen geldin ortaklarından yardım alarak üretiyorlar dedin sonuç değişmedi yine konuyu dagitiyorsun
Telefon giyilebilir teknolojiler vb bunların neredeyse hepsi Xiaomi nin ürünü gerçi sana kalsa bir markanın satın alınması o markayı ona ait yapmıyor gelip "poconun markası" yazarsın
Hala 12 telefon çıkarmış markayla binlerce telefon çıkarmış markanın çalışanını kıyaslayıp neden daha hızlı guncelleme getirmiyor demek sacma
Konuyu kıyaslamaktan nereye cektin sırf savunacagim diye hayır biz telefona kötü de demiyoruz sen sanki babanın mali gibi savunup bizim onerdigimiz telefonlar hakkında asılsız ve yanlış bilgiler yaydigin için sana bunları anlatıyoruz

Son düzenleme:
a56 daha iyi kasa plastik olması sıkıntı uzun sürede kötü olur yazılım güncellemesi desteği a56 daha fazla olması lazım arada 5k var ama tabi indirimde alırsan

Onu bunu bilmem de 2a pişman etti. Fiyat güzel düştü diye almıştım ama 128GB dayanmıyor ve cihaz ısınıyor. Ellerinde kalan modelleri 5000TL düşürdük diye güzel kitleyecekler. CMF1i 20Kya getirdiler sonra 10K indirim yaptılar ama yine stok bitmedi. Şu anda 3a 10K olsa bile düşünmem. Samsung alın geçin

Geri