bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,214
Yaz kış fark etmez günlük 2.5 Coca colayi cakiyoruz
kefiri evde yapcanKefir garip bı tercih aeve güzel ve yararlı bişey ama bazı markaların tadı çok kötü olduğunu düşünüyorum fıstıklı latte içmedim ama karamelle bagdaslasdirabiliyorum su zaten serbette arada
En sevdiğiniz içecek ne yaz aylarinda en çok ne içiyorsunuz yaza özel çıkan ürünlerden en iyisi hangisi sizce sıkıntıdan açtım konuu
Çok Redbull monater black burn harici bişey içmiyorum genelde kaliteli olmuyor ama görürsem alırım sevdiğim meyveler çünkü monater güzel ama çok pahalı ya1. Şekersiz Kola
2. Monster
3. Uludağ Şekersiz
Ama bu aralar şu merete fena sardım. Buz gibi içince akıyor. Hem fiyatı çok iyi (35 tl) hem de içinde gerçek meyve var. Ama içinde felaket şeker de var, 100 ml de 14 gram, tek şişe de 70 gram şeker alıyorsunuz. Sakın zırt pırt alıp sürekli içmeyin
Alıntıyı görüntüle
migros indirim yaptığında alıyorum artık. 80 tl yanına yaklaşılmıyor, bir kaç ay öncesine kadar 2 al 1 öde yaparlardı oda yok, hem fiyatı yüksek hem de bedava kampanyası yapmıyor marketler.Çok Redbull monater black burn harici bişey içmiyorum genelde kaliteli olmuyor ama görürsem alırım sevdiğim meyveler çünkü monater güzel ama çok pahalı ya
Gereksiz pahalı olduklarını düşünüyorum önceden rakipleri kadar pahalı degildi diye hatırlıyorum sevildikce fiyat arttırıyorlar BİM'in cipside öyle BİM'in cipsini millet sevdi sonra diğer cipslerle bir iki lira hariç aynı fiyata geldi hepsi algı olayı işte ama ne yaparsın tadı güzel ayda yılda bir olsada içiyorsun azda olsa bir mutluluk sagliyormigros indirim yaptığında alıyorum artık. 80 tl yanına yaklaşılmıyor, bir kaç ay öncesine kadar 2 al 1 öde yaparlardı oda yok, hem fiyatı yüksek hem de bedava kampanyası yapmıyor marketler.
Churchill yani Churchill benlik olmasada güzel ferahlatıcı bir içecek sevene çok güzel ama limon sevdiğim pek söylenemez iceceklerdeSade soda + Limon suyu.
Fanta severim ama bence onuda bozdular ilaclardaki o yapay portakal aroması geliyor bana bir zamanlar çok kullandığım için geliyordu ama Yedigün daha çok seviyorumÇoğu zaman Bizon içerim serinlemek için. Enerjik içecektir.
Büyük litrelik 2 LT aldığımda Fanta alırım. Cola`nın tadı artık güzel gelmiyor Eskiden iyiydi.
Kola/beyaz redbull arada fusetea mangoEn sevdiğiniz içecek ne yaz aylarinda en çok ne içiyorsunuz yaza özel çıkan ürünlerden en iyisi hangisi sizce sıkıntıdan açtım konuu
En sevmediğim limonlu ama içme amacin güzelAlıntıyı görüntüle
Hava 30 derece nem %60 iken evde CS oynarken sistemin eski diye gpu 70 cpu’da 70 dereceye dayanıp klima gibi odayı dahada ısıtırken balkonu ve camı açıcaksın az rüzgar içeri girerken bunu buzdolaptan çıkarıp içeceksin
Önemli Nokta: ekstra özelliği CS’de Avrupalılar ve Ruslar maç sırasında tartışırken bunu içtikten sonra tüm gücünle Geğirip son Noktayı koyabiliyorsun tartışmaya
hatta ortamı sıkıcı tartışmadan daha eğlenceli bir ortama çevirme garantiside var
Çileklivanilyalı milkshake