Benim şansım şaka mıdır peki, kasa yamuk çıktıKargo az önce geldi. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Müsait olduğumda yanıtlarım.
Şans .Benim şansım şaka mıdır peki, kasa yamuk çıktı![]()
![]()
Kutuda da hasar yok, muhtemelen fabrikasyon sürecinde oldu. Bir de şimdi kargoya verip değişimle uğraşacağız
![]()
YA KASA DAN HIC MEMMUN DEGILIM BU ARADA HIC SOGUTMUYOR ISLEMCI SICAKLIGINI ILK KEZ 80 LERDE GECTIGINI GORDUMKargo az önce geldi. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Müsait olduğumda yanıtlarım.
Ön tarafı mesh daha havadar kasa almak lazım. Bunlar sadece görüntü.YA KASA DAN HIC MEMMUN DEGILIM BU ARADA HIC SOGUTMUYOR ISLEMCI SICAKLIGINI ILK KEZ 80 LERDE GECTIGINI GORDUM
Hocasm kasanın portlarında type c var mı?Evet güç kaynağı olarak bu vardır
Büyük şans, iade edin çünkü kasa sıcaklık konusunda rezil. PSU da ortalama.Benim şansım şaka mıdır peki, kasa yamuk çıktı![]()
![]()
Kutuda da hasar yok, muhtemelen fabrikasyon sürecinde oldu. Bir de şimdi kargoya verip değişimle uğraşacağız
![]()
Var hocamHocasm kasanın portlarında type c var mı?
konuyu tekrar canlandırmış olacağım ama kasa soğutma bakımından çok mu kötü, ekran kartı sıcaklıkları nasıl?Evet güç kaynağı olarak bu vardır
VALLA DOSTUM YA BU SICAKLARDAN DOLAYI BOYLE BILMIYORUM BU ANTALYA SICAKLARINDA BENCE BU KADAR ISINMASI NORMAL GELDI SUAN BOSTA EKRAN KARTI 49 DERECEkonuyu tekrar canlandırmış olacağım ama kasa soğutma bakımından çok mu kötü, ekran kartı sıcaklıkları nasıl?
Boşta benim ekran kartıda o sıcaklıkta, sence kasa flow olarak kötüyse iade edip başka kasa bakalımmı ?VALLA DOSTUM YA BU SICAKLARDAN DOLAYI BOYLE BILMIYORUM BU ANTALYA SICAKLARINDA BENCE BU KADAR ISINMASI NORMAL GELDI SUAN BOSTA EKRAN KARTI 49 DERECE
Bakabildin mi psu su neymiş? Bazı arkadaşlar core shift yazmış ama. o PSU da 12vhpwr kablo oluyor mu bilen yazabilirse çok sevinirimBenim şansım şaka mıdır peki, kasa yamuk çıktı![]()
![]()
![]()