❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 14.08.2026

ASUS P524 ROG Harpe Mini Core Buna tekrar mı indirim yapacaklar acaba

İtopyanın saatli indirimleri kaynak kodlarından çıkıyor. O yüzden saat beklemeden ürünler görülebiliyor. İncehesapda veri sunucudan geldiği için saat değerine göre gözükmüyor. Slogandan biraz arama yapınca ürün belli olmuştu zaten.

şöyle fiyat lazım

Ekler

• screenshoteasy.webp
    screenshoteasy.webp
    10.3 KB · Hit: 417
İncehesap`a güveneceğime ptt` de 1 yıldızlı satıcıya güvenirim.
PTT'de 1 kez olsun düzgün memnuniyet görmedim. Açılmış kullanılmış üründen tut arızalıya kadar herşeyi satıyorlar. Sonrada iade almıyorlar. THH üzerinden bu durumda bile maduriyeti devam eden insanlar var. PTT kenarda köşede dursun. Benden uzak olsun. Kargo sistemine kadar herşeyi sorunlu adamların.

PTT'de 1 kez olsun düzgün memnuniyet görmedim. Açılmış kullanılmış üründen tut arızalıya kadar herşeyi satıyorlar. Sonrada iade almıyorlar. THH üzerinden bu durumda bile maduriyeti devam eden insanlar var. PTT kenarda köşede dursun. Benden uzak olsun. Kargo sistemine kadar herşeyi sorunlu adamların.
tulparlife öyle bi satıcı zaten. pttdeki satıcı oydu yanlış görmediysem

Kaç siparişin oldu 5 tane var mı? Mış lar muşlar ile olmuyor bu iş. Benim onlarca alışverişim var sorun yaşamadım. Tabi ben yaşamadım diye olmayacak bir şey yok, bi zahmet satıcılara da dikkat edin. İncehesap`ın da çok farkı yok thh kararını uygulamaz, iadeleri kendi menfatine göre yapar/yapmaz.

Cumartesi pazar sarı siteyi iyi izleyin. Sıfır kutulu garantili olarak satışa koyarlar. Minicik bir mouse. Benim elime Deathadder V3 bile küçük geliyor, mouse pade sürtüyor. Kullanamadıktan sonra dünyanın en iyisi olsa ne olur? Ucuz diye tüketim çılgınlığına girmenin lüzumu yok.

Mesela itopyanın sonraki günlerdeki sınırlı indirimli ürünleri

0'13.08.2026''Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2C 44000 DPI 8000Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse''5.999 TL''%33,5 İNDİRİM'
1'14.08.2026''NZXT N9 Z890 8000MHz(OC) DDR5 Soket LGA 1851 M.2 WIFI7 HDMI RGB ATX Anakart''10.999 TL''%26,7 İNDİRİM'
2'15.08.2026''Razer Barracuda X Chroma 7.1 Surround Phantom Yeşil Kablosuz Gaming Kulaklık''6.499 TL''%45 İNDİRİM'
3'16.08.2026''MSI GeForce RTX 5060 TI 8G SHADOW 2X OC PLUS GDDR7 DLSS 4 128 Bit Ekran Kartı''26.729 TL''%12,8 İNDİRİM'
4'17.08.2026''Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2C 44000 DPI 8000Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse''5.999 TL''%33,5 İNDİRİM'

Cumartesi pazar sarı siteyi iyi izleyin. Sıfır kutulu garantili olarak satışa koyarlar. Minicik bir mouse. Benim elime Deathadder V3 bile küçük geliyor, mouse pade sürtüyor. Kullanamadıktan sonra dünyanın en iyisi olsa ne olur? Ucuz diye tüketim çılgınlığına girmenin lüzumu yok.
şimdiden bile açan olmuş

Napmış tulparlife

kutusu açık ürünler gönderdiğine dair şikayetler mevcut internette
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şimdiden bile açan olmuş
bir şeyler diyecektim ama terbiyem el vermedi :D bunun nesini satacaklarmış çok merak ettim, avuçlarını yalarlar

Geri