Bu 20 Bin Mah Baseus Powerbank Alınır mı?

SencerSof

80+ Silver
Reaksiyon skoru
542
Nasıldır

Son düzenleme:
bunlar aşırı dandik hocam 899/999 civarıydı spigen al kafa rahat olsun
Fiyatına bakarak mı söylediniz hocam yoksa ürün gerçekten dandik mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

herhangi bir üretim tarihi göremedim ama eğer hepsiburadada indirimiz kupon bakiye vs varsa oradada bu fiyat
Hepsiburada da bunuda gördüm hocam arada baya bi boyut farkı var acaba hangisi kalite olarak iyidir

Fiyatına bakarak mı söylediniz hocam yoksa ürün gerçekten dandik mi

Hepsiburada da bunuda gördüm hocam arada baya bi boyut farkı var acaba hangisi kalite olarak iyidir

bu powerbank ürün görsellerine bakarsak iphone 15 pro var yani 2023 yılından kalma bir powerbank kapasitesinde düşüş vardır ayrıca satıcıda belli deği hocam

bu powerbank ürün görsellerine bakarsak iphone 15 pro var yani 2023 yılından kalma bir powerbank kapasitesinde düşüş vardır ayrıca satıcıda belli deği hocam
Fazla uçmamak kaydıyla en uygun fiyatlı 10 20k mah arası powerbank ne önerirsiniz favlayıp müsati zamanda alayım o zaman kaliteli bişi

Bu nasıl

Fazla uçmamak kaydıyla en uygun fiyatlı 10 20k mah arası powerbank ne önerirsiniz favlayıp müsati zamanda alayım o zaman kaliteli bişi

Bu nasıl

Bu markayı ilk defa gördüm iyi midir bide hangi modeli tavsiye edersin

Bu markayı ilk defa gördüm iyi midir bide hangi modeli tavsiye edersin
apple ında kendi mağazalarında bazı modelleri satıyor kaliteli bir marka aralarından hangisi size uygunsa alınabilir

Modeli kullanıyorum, çok yavaş dolduruyor ama onun dışında memnunum diyebilirim.

Geri