180hz peek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 137
2-3 gündür beynimi kemiriyor bu soru öldükten sonra ne olacağımız elhamdülillah müslümanım fakat öldükten sonra bi hiçlikte olursak çok korkunç geliyor bana
Bana güven ölümden sonra yaşam var
Olmaması gibi bir olasılık zaten yok çünkü olmaması için ateistlerin inancının yani “bilimsel gelişmeler sonucu evren oluştu” iddia’ları doğru olmalı ama aklı olan her insan aslında bilimsel olarak bunun imkansız olduğunu fark edebilir
(Ateistlik sadece kurallara uymak istemeyenlerin istediği her şeyi yapabilmek için bir şeye bağlı kalmamak ve çevresi tarafından “sen müslümansın/Heistiyansın bu hünah nasıl ve neden yapıyorsun” vs. Gibi şeyler söylememesi tahatsız olmamak ve baskıda hissetmemek ve yaptıklarının bir sonucu oldupunu hatırlayıp moralinin bozulmaması ve yaptıklarından rahatsız hissetmemek için kendilerini kandırmak için uydurdukları bir şey)
Yani düşünmeden edemiyorum kaç gündürÖlünce göreceğiz ne var ne yok şuanda yaşadığın hayattan keyif almaya bak
Ben 2021 de epikriz raporuna göre 10 dakika ölü kaldim hastalanmadan 1 gün önce çalıyordu neyin ne zaman olacağını biz bilemeyiz o yüzden rahat ol 1 kere yaşama şansımız kafanı takmaYani düşünmeden edemiyorum kaç gündür