7500f 6800tl Fiyata Alınır mı?

Reaksiyon skoru
173
Vatanda 6800 Kaçırılımaz fiyat mı?
yoksa 2. ele 5500 gibi fiyata mı almak mantıklı.
2. el sıkıntı olur mu?
İndirimlerde 6800den daha aşağı fiyata düşer mi?

iki ay önce 5.800 e aldım ufak ufak koyuyorlar üzerine ikinci eli kısa süreli kullanılmışsa mantıklı. yeni sayılır işlemci ddr5 işlemcinin ikinci eli pek sıkıntı yaratacağını sanmıyorum pinler olmadığı için

Vatanda 6800 Kaçırılımaz fiyat mı?
yoksa 2. ele 5500 gibi fiyata mı almak mantıklı.
2. el sıkıntı olur mu?
İndirimlerde 6800den daha aşağı fiyata düşer mi?
2.el 4kya falan vardı geçen hafta zaten alınır kfg varsa(garanti gerekli değil)

evet hocam bence emekci pcden çok anlamayan birinin ilanı :D tray yerine troy yazmış ironik açıklamaya akşam işten gelince oynandı diyor muhtemelen daha yüksek işlemci al demişlerdir bunu sat demişlerdir. o konumda olan varsa alsın. hatta adam o kadar anlamıyor ki işlemcinin fotosunu koymuş. sen nesine güvenmedin onu anlamadım hocam ama bence biraz daha samimi bakabilirsiniz. adam 2020 yılından 5600 satmıyor :D 2024 model 7500f satıyor üstelik pin muhabbeti doğrudur ddr5 ikinci el işlemcilerin en çok korktuğumuz o pin sorunu %70-80 oranında ikinci el alım satımında güven verici nokta oluyor. ben olsam alırdım niye almıyım. tabi uzaklık ayrı konu.

evet hocam bence emekci pcden çok anlamayan birinin ilanı :D tray yerine troy yazmış ironik açıklamaya akşam işten gelince oynandı diyor muhtemelen daha yüksek işlemci al demişlerdir bunu sat demişlerdir. o konumda olan varsa alsın. hatta adam o kadar anlamıyor ki işlemcinin fotosunu koymuş. sen nesine güvenmedin onu anlamadım hocam ama bence biraz daha samimi bakabilirsiniz. adam 2020 yılından 5600 satmıyor :D 2024 model 7500f satıyor üstelik pin muhabbeti doğrudur ddr5 ikinci el işlemcilerin en çok korktuğumuz o pin sorunu %70-80 oranında ikinci el alım satımında güven verici nokta oluyor. ben olsam alırdım niye almıyım. tabi uzaklık ayrı konu.
tamamdır hocam sağolun :)

2. el 4.5-5k ya istemediğin kadar var onlara bakmanı öneririm

2. el 4.5-5k ya istemediğin kadar var onlara bakmanı öneririm
izmirde yaşıyorum 5k ya var buralarda. Öbür şehirlerde 4500e var ama yol masrafı ile zaten 5Kyı buluyor :DD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,279
Üyeler
201,460
Son üye
KetranXie
Geri