.Merhaba benim ddr2 sistemim var bugün pc yi açtığımda pc nin çalıştığını ama görüntü vermediğini gördüm sizce nedeni ne olabilir
,
.Merhaba benim ddr2 sistemim var bugün pc yi açtığımda pc nin çalıştığını ama görüntü vermediğini gördüm sizce nedeni ne olabilir
Yardım edinMerhaba benim ddr2 sistemim var bugün pc yi açtığımda pc nin çalıştığını ama görüntü vermediğini gördüm sizce nedeni ne olabilir
buzzer in var mı yoksa direk ram ları çıkar temizle pinlerini yeniden dene o da olmazsa gpu tak çıkar yap o da olmazsa cpu yu çıkar tak yapYardım edin
Yok abi buzerim abi yaptım ama galiba slot bozuk o slotton çıkardığımda ve ekran kartını söktüğümde ekran feliyor ama bir yere vs. Girerken bir mor ekran veriyor sonra masa üstüne geri dönüyorbuzzer in var mı yoksa direk ram ları çıkar temizle pinlerini yeniden dene o da olmazsa gpu tak çıkar yap o da olmazsa cpu yu çıkar tak yap
abi demene gerek yok ben de küçük sayılırım ewlinde başka gpu varmıYok abi buzerim abi yaptım ama galiba slot bozuk o slotton çıkardığımda ve ekran kartını söktüğümde ekran feliyor ama bir yere vs. Girerken bir mor ekran veriyor sonra masa üstüne geri dönüyor
Maalesefabi demene gerek yok ben de küçük sayılırım ewlinde başka gpu varmı
Bolu da oturuyorsan başka gpu verebilirim denemen içinMaalesef
Maalesef bolu da değilim istanbul dayım amd hd 5450Bolu da oturuyorsan başka gpu verebilirim denemen için
işlemcin ne dir
gpu ve anakart pin lerini iyice temizle geri tak eski parçalar sonuçta toz vb den temassızlık olabilirMaalesef bolu da değilim istanbul dayım amd hd 5450
gpu da gitmiş olabilirMaalesef bolu da değilim istanbul dayım amd hd 5450
paran yoksa çok ucuza hd5770 i sahibinden param güvende ile verebilirim benim işime yaramıyor 100 e koyarım sadece 50 90 arası ekstra masraf çıkıyor çalışmazsa iade edersin şuan çalışıyor kargoda vb başına bir şey gelebilir diye dedim plastiğinin bir yerini eski sahibi japğonlamış sökülmesine engel değil bi tık kötü duruyor sacedeMaalesef bolu da değilim istanbul dayım amd hd 5450
Gerek kaşmadı üstad yaptım güzel fıtçayla slotları fırçalsdıktan sonra düzeldigpu ve anakart pin lerini iyice temizle geri tak eski parçalar sonuçta toz vb den temassızlık olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gpu da gitmiş olabilirama yapılacvakları denemeden emin olmayalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
paran yoksa çok ucuza hd5770 i sahibinden param güvende ile verebilirim benim işime yaramıyor 100 e koyarım sadece 50 90 arası ekstra masraf çıkıyor çalışmazsa iade edersin şuan çalışıyor kargoda vb başına bir şey gelebilir diye dedim plastiğinin bir yerini eski sahibi japğonlamış sökülmesine engel değil bi tık kötü duruyor sacede
iyi düzeldiğine sevindim o kart la hangi işlemciyi kullanıyorsun ?Gerek kaşmadı üstad yaptım güzel fıtçayla slotları fırçalsdıktan sonra düzeldi
İntel duo 2iyi düzeldiğine sevindim o kart la hangi işlemciyi kullanıyorsun ?
İntel duo 2
Ama şimdide hard diskten çıt diye ses geliyor aradaiyi düzeldiğine sevindim o kart la hangi işlemciyi kullanıyorsun ?