5k Bütçeye Palm Grip Mouse Önerisi

Hocam kendi deneyimi anlatıyorum.

2024 V3 Pro'yu 4300 tl'ye amazondan satın aldım. Bu fiyata satılmasına rağmen içinden 4/8k destekleyen dongle çıkmadı.Fare 2022 yılında çıkmasına rağmen 8k dongle Türkiyeye 2025 sonunda anca geldi. Bu çok büyük bir rezillikti. Ayrıca yazılımı gerçekten rezalet.İkinci yaşadığım sorun benim hatam olmasına rağmen masadan diz mesafesinde düşmesine rağmen sol tık direkt bozuldu. Bu fiyata satılan bir farenin daha sağlam olması beklenirdi.

2025 yılında Deathadder V3 kablolu 2000 tl'ye aldım, malzeme kalitesi çok kötüydü fare gıcırdıyordu plastik gibi çok ucuz hissettiriyordu. Daha 7.ayı dolmadan bağlantı kopmaları donma takılma yaşamaya başladım. Kablolu olmasıda çok kötü.
Hocam şuanda mouse'u iade edebilirim fakat çok önemli detaylar var. Yıllardır deathadder kullanıyorum. Elim artık tam oturuyor bu kalıba. deathadder v3 alınca da direkt elim girdi. Eğer deathadder kalıbına uygun bir öneriniz varsa bu mouseu iade edip onu alabilirim. Ama bu kalıpta mouse bildiğim kadarıyla yok. ATK filan yapmıştır belki.

Hocam şuanda mouse'u iade edebilirim fakat çok önemli detaylar var. Yıllardır deathadder kullanıyorum. Elim artık tam oturuyor bu kalıba. deathadder v3 alınca da direkt elim girdi. Eğer deathadder kalıbına uygun bir öneriniz varsa bu mouseu iade edip onu alabilirim. Ama bu kalıpta mouse bildiğim kadarıyla yok. ATK filan yapmıştır belki.
Hocam bende alışmam diye düşünüyordum. Asimetrik'den simetrik fareye geçtim dün 14 saatlik bir maraton yaptım.

Valorantda 23 lvl hesapla sıfırdan ölümsüzlük rankına yeniden ulaştım. En son 2023 yılında bu kadar iyi oynadığımı hatırlıyorum. Benim elimde gerçekten büyük. Ona rağmen sorun yaşamadım.

60525.webp

Hocam bende alışmam diye düşünüyordum. Asimetrik'den simetrik fareye geçtim dün 14 saatlik bir maraton yaptım.

Valorantda 23 lvl hesapla sıfırdan ölümsüzlük rankına yeniden ulaştım. En son 2023 yılında bu kadar iyi oynadığımı hatırlıyorum. Benim elimde gerçekten büyük. Ona rağmen sorun yaşamadım.

Alıntıyı görüntüle
wp hovam. amazondan aldım mouse'u iade edebilirim dediğim gibi. Öneriniz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,155
Üyeler
201,420
Son üye
je3em
Geri