🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

test edip denediniz mi nas

test edip denediniz mi nasıl
Denedim. Soğutmaya aldığımda buzdolabı gibi sesi var. Özellikle arka tarafında ses çok daha fazla. Çok sessiz bir ortamda uyumaya alışkınsanız, fazlasıyla gürültülü gelecektir. Fanları sürekli yüksek hızda çalışıyor. İki kademesi var ikiside hızlı bence. Onun dışında su borusunu bağlamadım, 4-5 saat çalıştı. Herhalde bir sorun olmaz diye düşünüyorum. 30m2 odayı gayet iyi soğuttu. Tavsiyem arka çıkışını ya cama yada odanın kapısından dışarı yöneltin. Yoksa soğuttuğu kadar da ısıtıyor, çok bir soğutma olmuyor odada. Aparatlar benim camıma uymadı, o yüzden koridora verdim sıcaklığı. Koridor zaten sıcaktan yanıyordu o yüzden ne kadar ısıttığını anlayamadım ama odam gayet serindi.

Denedim. Soğutmaya aldığımda buzdolabı gibi sesi var. Özellikle arka tarafında ses çok daha fazla. Çok sessiz bir ortamda uyumaya alışkınsanız, fazlasıyla gürültülü gelecektir. Fanları sürekli yüksek hızda çalışıyor. İki kademesi var ikiside hızlı bence. Onun dışında su borusunu bağlamadım, 4-5 saat çalıştı. Herhalde bir sorun olmaz diye düşünüyorum. 30m2 odayı gayet iyi soğuttu. Tavsiyem arka çıkışını ya cama yada odanın kapısından dışarı yöneltin. Yoksa soğuttuğu kadar da ısıtıyor, çok bir soğutma olmuyor odada. Aparatlar benim camıma uymadı, o yüzden koridora verdim sıcaklığı. Koridor zaten sıcaktan yanıyordu o yüzden ne kadar ısıttığını anlayamadım ama odam gayet serindi.
30m2 yeri soguttuysa cok cok iyi ben direk yükseltip pencereyi oluklu dekota ile kapatıp arka boru yerini direk oraya takmayı düşünüyorum biraz yüksekte kalacak ama odada sıcak hava borusu hiç olmayacak

• Beğen
Reaksiyonlar: ARNN
hayırlı olsun hocam. bu mobil klima işi baya değişik. övende var sövende :D
Valla hocam öyle aşırı gürültülü değil bence tamam bununla aynı odada uyunmaz ama normal günlük kullanımda iş görür. Antalya'da yaşayan adama yaramaz ama İstanbul'daki sıcağa çok güzel yarıyor. Geceleri buz gibi istanbul

• Beğen
Reaksiyonlar: ARNN
Alacaktım ama Aydın da hiç stok kalmamış.

İndirim kodunu nasıl alabilirim?

Hayatım da en iyi verdiğim 7 bin lira diyebilirim, ben kartondan camı kaplattım hafif de çok delik var klima da hava alıyordu alimnyüm folyo ile sardım hava da kapandı bir problem de yok yanma erime gibi vs 15-16 saat kullandım sesi çok fazla değil belki de ben yüksek sese alışık olduğum için, çıkış tahliye borusunda da güzel hava üflüyor dışarıya onu da kontrol ettim tek klimadan gelen havadan hafif kaçak vardı sardım etrafını kaçırmıyor, bir problem olmaz diye düşünüyorum karton ile de cama yama yaptım bir prbolem yok, 2 saatte odam durulabilecek ve güzel ısı derecesine geliyor, 4-5 saat geçince soğuk oluyor zaten özellikle üstüme de vurunca aboo dedirtiyor insana :D güzel ürün.

Geri