5.500 TL Bütçeyle FPS Oyunları İçin Kulaklık Önerisi

OMFAPO

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
5500
Merhabalar,

FPS oyunlarında kullanmak üzere yeni bir kulaklık almak istiyorum. Bu konuda deneyimli ve bilgili arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

Kulaklıkta önceliklerim şunlar:

Maksimum bütçem 5.500 TL.

Özellikle CS2, Valorant, PUBG ve benzeri FPS oyunlarında ayak seslerini ve yön bilgisini doğru şekilde vermesi.

Mikrofonunun kaliteli ve sesimin karşı tarafa net gitmesini sağlaması.

Uzun süreli kullanımlarda rahat olması.

Dayanıklı ve mümkünse uzun ömürlü olması.

Bilgisayarda kullanacağım. Kablosuz olmasını istiyorum.

7.1 veya sanal surround gibi özelliklerden ziyade, oyun içindeki seslerin konumunu doğru aktarabilmesi benim için daha önemli.

Mikrofon ve FPS performansı açısından bu bütçede hangi modelleri önerirsiniz?

Kullanıp memnun kaldığınız veya uzak durmamı önerdiğiniz modeller varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

banada önerin bir tane
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar,

FPS oyunlarında kullanmak üzere yeni bir kulaklık almak istiyorum. Bu konuda deneyimli ve bilgili arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

Kulaklıkta önceliklerim şunlar:

Maksimum bütçem 5.500 TL.

Özellikle CS2, Valorant, PUBG ve benzeri FPS oyunlarında ayak seslerini ve yön bilgisini doğru şekilde vermesi.

Mikrofonunun kaliteli ve sesimin karşı tarafa net gitmesini sağlaması.

Uzun süreli kullanımlarda rahat olması.

Dayanıklı ve mümkünse uzun ömürlü olması.

Bilgisayarda kullanacağım. Kablosuz olmasını istiyorum.

7.1 veya sanal surround gibi özelliklerden ziyade, oyun içindeki seslerin konumunu doğru aktarabilmesi benim için daha önemli.

Mikrofon ve FPS performansı açısından bu bütçede hangi modelleri önerirsiniz?

Kullanıp memnun kaldığınız veya uzak durmamı önerdiğiniz modeller varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
şuanki kulaklığın ne

banada önerin bir tane
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuanki kulaklığın ne
Hocam şuan ben gamepower fujin kullanıyorum fakat konu hakkında çok bilgi sahibi değilim o gün o rastgeldiği için onu almıştım açıkçası.

Hocam şuan ben gamepower fujin kullanıyorum fakat konu hakkında çok bilgi sahibi değilim o gün o rastgeldiği için onu almıştım açıkçası.
2 tane kulaklık aldım iade ettim razer v2x ve aula g7 pro alma ikisinide iade ettim

Ben yapay zekaya sorduğumda Razer BlackShark V3 X HyperSpeed önerisini verdi.

Ben yapay zekaya sorduğumda Razer BlackShark V3 X HyperSpeed önerisini verdi.
yapay zeka ne diyorsa tersini yap aldıgım gün ayar yeri yalama oldu tek taraf aşşağı düşüyordu ses kalitesi gamepowerdan bile kötüydü iade ettim

hyperx al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,233
Üyeler
201,445
Son üye
halidokatan
Geri