Yardım 10 Metre Ethernet Kablo Önerisi Lazım

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
880
Odamdaki prizden bilgisayarıma duvar kenarından dolandıracam. 10 Metre ethernet kablosu lazım. Kaliteli olsun. Ethernet başlıkları temassızlık yapmasın ve hız düşmezse iyi olur. Şuan evdeki internet 300 mbps ilerde yükseltebilirim.

Ugreen baba fazlasiyla iş görür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnce kablo daha çok işine yarar ama kapı altından geçirmek için falan
Yok hocam ince aldım şuan ince çekili 300 mbps hızda kopmalar oluyor. 100 mbps sabitleyince kopma olmuyor hatta kabloda ugreen markasının. Bide kalın denemek istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kablo çapının kalın olmasını istiyorum tıpkı modemlerin içerisinden çıkan kablolar gibi ince kabloda sıkıntı yaşadım bide kalın deneyim dedin

Ugreen markasının CAT6 yassı kablosunu kullanıyorum. 14 metre mesafe var 960 mbps veriyor. İnternetim 1000 mbps. Kalınlığı falan iyi eğer halı altından falan geçirecekseniz yassı olması avantaj sağlıyor.

Ugreen markasının CAT6 yassı kablosunu kullanıyorum. 14 metre mesafe var 960 mbps veriyor. İnternetim 1000 mbps. Kalınlığı falan iyi eğer halı altından falan geçirecekseniz yassı olması avantaj sağlıyor.
Yassı değilde incecik olanı var ugreen ondan aldım. 300 mbps alınca kopuyor komple geri geliyor ara ara. 100 mbps sabitleyince düzeliyor. Kablodan olduğunu düşünüyorum. Ondan dolayı bi kalın kablo denemek istiyorum

Elektrikçiye git Cat6 kablo al kafasını çaksınlar kullan.4 yıldır kullanıyorum 960 970mb alıyorum hazır olanlar pahalı

Yassı değilde incecik olanı var ugreen ondan aldım. 300 mbps alınca kopuyor komple geri geliyor ara ara. 100 mbps sabitleyince düzeliyor. Kablodan olduğunu düşünüyorum. Ondan dolayı bi kalın kablo denemek istiyorum
Slim olanını aldığınız için sorun çıkarmış olabilir. Normalde bendeki kablo gayet kalın 1 senedir kullanıyorum defalarca üzerinden geçmişliğim var. Bir sorun yaşamadım.

Slim olanını aldığınız için sorun çıkarmış olabilir. Normalde bendeki kablo gayet kalın 1 senedir kullanıyorum defalarca üzerinden geçmişliğim var. Bir sorun yaşamadım.
Aynen slim olanı duvar kenarından çektim slim daha iyi olur diye aldımda işte olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,709
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri