Odamdaki prizden bilgisayarıma duvar kenarından dolandıracam. 10 Metre ethernet kablosu lazım. Kaliteli olsun. Ethernet başlıkları temassızlık yapmasın ve hız düşmezse iyi olur. Şuan evdeki internet 300 mbps ilerde yükseltebilirim.
Kablosu ince değil demi ince kablo istemiyorumVegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İnce kablo daha çok işine yarar ama kapı altından geçirmek için falanKablosu ince değil demi ince kablo istemiyorum
Hocam cat 8 çok gelebilir ama 26 AWG kalındır kabledirekt te sağlam firmadır.Kablosu ince değil demi ince kablo istemiyorum
Yok hocam ince aldım şuan ince çekili 300 mbps hızda kopmalar oluyor. 100 mbps sabitleyince kopma olmuyor hatta kabloda ugreen markasının. Bide kalın denemek istiyorumUgreen baba fazlasiyla iş görür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İnce kablo daha çok işine yarar ama kapı altından geçirmek için falan
Kablo çapının kalın olmasını istiyorum tıpkı modemlerin içerisinden çıkan kablolar gibi ince kabloda sıkıntı yaşadım bide kalın deneyim dedinHocam cat 8 çok gelebilir ama 26 AWG kalındır kabledirekt te sağlam firmadır.
Yassı değilde incecik olanı var ugreen ondan aldım. 300 mbps alınca kopuyor komple geri geliyor ara ara. 100 mbps sabitleyince düzeliyor. Kablodan olduğunu düşünüyorum. Ondan dolayı bi kalın kablo denemek istiyorumUgreen markasının CAT6 yassı kablosunu kullanıyorum. 14 metre mesafe var 960 mbps veriyor. İnternetim 1000 mbps. Kalınlığı falan iyi eğer halı altından falan geçirecekseniz yassı olması avantaj sağlıyor.
Slim olanını aldığınız için sorun çıkarmış olabilir. Normalde bendeki kablo gayet kalın 1 senedir kullanıyorum defalarca üzerinden geçmişliğim var. Bir sorun yaşamadım.Yassı değilde incecik olanı var ugreen ondan aldım. 300 mbps alınca kopuyor komple geri geliyor ara ara. 100 mbps sabitleyince düzeliyor. Kablodan olduğunu düşünüyorum. Ondan dolayı bi kalın kablo denemek istiyorum
Aynen slim olanı duvar kenarından çektim slim daha iyi olur diye aldımda işte olmadıSlim olanını aldığınız için sorun çıkarmış olabilir. Normalde bendeki kablo gayet kalın 1 senedir kullanıyorum defalarca üzerinden geçmişliğim var. Bir sorun yaşamadım.