İmac Alcam Da Bu Satıcı Güvenilir mi Sizce Sorun Yaşarmıyım Biri Cevap Verir mi

güzel fiyat baya fark var nakitde alabilirdim bu kadar fazla ödiceğime de sağlık olsun

valla söylediğini çok düşündüm hocam aslında ama öyle yapmaktansa direk böyle alim dedim açıkçası

Arkadaşlar İmac alcam bu modelden 9 taksit ile ama satıcı güvenilir mi değil mi hiç bilgim yok biri yardımcı olursa çok sevinirim bu fiyata hemde 9 taksit hiç bir büyük mağazada vesaire bulamadımAlıntıyı görüntüle
kutu açıldıysa iade etmiyorlar sorun yaşayabilirsiniz bilginiz olsun mağazadan almanız daha iyi olabilir çok fark yoksa

Tamamen meraktan soruyorum. Bunun yerine mac mini alıp bir de güzel bir oled 4k monitor alsanız; daha mantıklı değil mi?
şimdi baktım mac mini 55 bin tl çıkıyo üstüne o tarz güzel bi mönitörde alsam sanırım 30 bin 85 bin yapıyo kararsız kaldım açıkçası şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kutu açıldıysa iade etmiyorlar sorun yaşayabilirsiniz bilginiz olsun mağazadan almanız daha iyi olabilir çok fark yoksa
iade nasıl almıyorlarki zorunlu değil mi

şimdi baktım mac mini 55 bin tl çıkıyo üstüne o tarz güzel bi mönitörde alsam sanırım 30 bin 85 bin yapıyo kararsız kaldım açıkçası şuan

Daha ucuza da bulursunuz. iMac spesifik olarak şart değilse; mac mini + 4k oled monitor daha mantıklı bir yatırım oluyor genelde.

2k oled olsa nasıl olur acaba bide oled olursa asus falan almak isterim açıkçası oledlerde sıkıntı olabiliyor diyorlar ya kullanmadığım için bişey diyemem ama en iyisini almak lazım marka olarak sanırım

Tamamen meraktan soruyorum. Bunun yerine mac mini alıp bir de güzel bir oled 4k monitor alsanız; daha mantıklı değil mi?
Macle 4K kullanırsan görüntü bulanık olur 5K alman lazım. Ek olarak bunun yanında klavye mouse de veriyorlar onlar da ortalama 10K tutuyor sonradan alınca. Bir de boşa kablo karmaşası olmuyor işte cihaz ekran Webcam falan hepsi bir arada. O yüzden fena cihaz değil.

Macle 4K kullanırsan görüntü bulanık olur 5K alman lazım. Ek olarak bunun yanında klavye mouse de veriyorlar onlar da ortalama 10K tutuyor sonradan alınca. Bir de boşa kablo karmaşası olmuyor işte cihaz ekran Webcam falan hepsi bir arada. O yüzden fena cihaz değil.
Onun çözümü var yahu, hidpi açınca ya da fake dongle sistemleri var; 3440x1440 monitorde bayağı sharp kullanabiliyodum.

MacOS'in text render'i çok sinir bozucu.

Onun çözümü var yahu, hidpi açınca ya da fake dongle sistemleri var; 3440x1440 monitorde bayağı sharp kullanabiliyodum.

MacOS'in text render'i çok sinir bozucu.
2K zaten keskin olur 5K ile aynı ölçekte. 4K olmuyor. Etki azaltılabiliyor da tam geçmiyor diye biliyorum.

Macle iş yapacak adam oled monitörü ne yapsın hocam Allah aşkına taskbarı falan mı kapatacak bütün olayı o zaten ips monitör alın Apple kendisi oled kullanmıyor bir bildikleri vardır diye düşünüyorum

zorunlu ama almıyor thtye basvurursan anca alır ki kimse onunla uğraşmaz o yüzden almıyorlar

Geri