Asus Tuf F16 mı Lenovo Legıon Mu?

İkinci el laptopta çok risk var, çokta anlamadığınız için girmenizi önermem. Ben geçen bir cihaz aldım tüm testleri yaptığım cihaz arada bir mavi ekrana düşüyordu anakart arızalı çıktı, ki satan onu biliyordur. İkinci el alımda 5 saat orada oturup test edemeyeceğiniz için, problemli biraz.
Gameraider iyi, ama hangi cihazdan iyi ben ona göre söylerim. TUF'dan iyi. Yoksa ben hiç bir markaya kefil olmam, kararı neticede sen vereceksin. Parasını ben ödemiyorum neticede :D
Gameraider kaliteli cihaz, kullandım beni üzmedi.
Tamamdır hocam teşekkürler, lenovoyu bir kaç gün daha bekleyelim olmadı game raider veya hp düşüneceğim. Teşekkürler.

Merhabalar, mühendislik öğrencisi için hem oyun hem gündelik iş hem okul projeleri gibi şeyleri yapabileceğim laptop bakıyorum ve özellikleri hoşuma giden iki adet laptop buldum. Bazı kafamda sorular ve sıkıntılar var o yüzden burada sormak istedim.

Tuf: (84 bin bandına kadar düşüyor.)
5060
32 Gb Ram
1 Tb ssd
14650hx İ7

Lenovo Legion 5: (stokta yok olarak gözüküyor ama en son baktığımda 87 bin idi.)
5070
24 gb ram
1 tb ssd
13650hx i7

Sizce Legionun stoğunu bekleyip almak mı (ki fiyatı artar diye çekiniyorum beklemeye) yoksa Tuf 84 gördüğü gibi almak mı? Veya başka gaming laptop öneriniz olursa paylaşırsanız sevinirim. İyi günler.
bu fiyata 5060 olmaz markaya para vermeyin .-.

Merhabalar, mühendislik öğrencisi için hem oyun hem gündelik iş hem okul projeleri gibi şeyleri yapabileceğim laptop bakıyorum ve özellikleri hoşuma giden iki adet laptop buldum. Bazı kafamda sorular ve sıkıntılar var o yüzden burada sormak istedim.

Tuf: (84 bin bandına kadar düşüyor.)
5060
32 Gb Ram
1 Tb ssd
14650hx İ7

Lenovo Legion 5: (stokta yok olarak gözüküyor ama en son baktığımda 87 bin idi.)
5070
24 gb ram
1 tb ssd
13650hx i7

Sizce Legionun stoğunu bekleyip almak mı (ki fiyatı artar diye çekiniyorum beklemeye) yoksa Tuf 84 gördüğü gibi almak mı? Veya başka gaming laptop öneriniz olursa paylaşırsanız sevinirim. İyi günler.
bunların ıkısı de degıl loq 5060 amd ıslemcılı satılıyor 50 bın cıvarına ya onu al ya da hp omen amd ıslemcılı.

bunların ıkısı de degıl loq 5060 amd ıslemcılı satılıyor 50 bın cıvarına ya onu al ya da hp omen amd ıslemcılı.
Neden legion var iken loq alayım ki? Amd işlemciler hx olmasa bile güçlü değil mi hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende nitro 18 ai var şuana kadar hiç bi sıkıntı çıkmadı
Malzeme kalitesi ve soğutması nasıl hocam?

Neden legion var iken loq alayım ki? Amd işlemciler hx olmasa bile güçlü değil mi hocam?

soğutmasında sıkıntı yok ama kulaklık kullanmanızı öneriririm dengeli modun üstünde aşırı ses çıkıyor.Malzeme kalitesi olarakda orta derecede aşırı iyide değil kötüde değil fiyatına göre iyi diyebilirim ama.

Legion loq aynı hocam loq uygun fiyatlı oluyor. Legion belki ekran paneli iyidir çözünürlüğü falan. Birde daha çok portu olabilir

Legion loq aynı hocam loq uygun fiyatlı oluyor. Legion belki ekran paneli iyidir çözünürlüğü falan. Birde daha çok portu olabilir
Soğutma malzeme vb. çok fark var diyorlar hocam. Bir de sanırım anakart sorunu varmış loqlarda.

soğutmasında sıkıntı yok ama kulaklık kullanmanızı öneriririm dengeli modun üstünde aşırı ses çıkıyor.Malzeme kalitesi olarakda orta derecede aşırı iyide değil kötüde değil fiyatına göre iyi diyebilirim ama.
Anladım teşekkürler hocam.

Soğutma malzeme vb. çok fark var diyorlar hocam. Bir de sanırım anakart sorunu varmış loqlarda.

Anladım teşekkürler hocam.
ikisini de kullandım ikisininde içini açıp parça değişimi yaptım. o diyenler bu bilgisayarların ikisini hatta birini canlı gördümü acaba?

ikisini de kullandım ikisininde içini açıp parça değişimi yaptım. o diyenler bu bilgisayarların ikisini hatta birini canlı gördümü acaba?
Mesela loq lar plastik alaşım iken legionlar metal olmuyor mu veya soğutma seviyesi arasında bir fark yok mu? Yapay zeka desteği farkı vs. Bu anakart sorunları biraz rahatsız ediyor yoksa loqta kesin güzeldir. Hocam önerir misinz ki?

Geri