🔥İndirim 2304 Bölge Karartmalı TCL 4k 160hz-1080p 320hz Miniled Monitör 30.499tl!

27 inç hiçbir işe yaramaz ideali 32 inç altını kesinlikle tavsiye etmiyorum bütçeye ve zevke göre daha büyüğü de her zaman tercih edilebilir ama küçüğü asla
Yıl olmuş 2026

m27up ile aynı fiyat mı olsun :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

4K 160 Hz - Full HD 320 Hz IPS monitör 12-13 in TL'ye satılıyor

Miniled olunca sadece aydınlatma değişiyor bununda maliyeti fazladan 2 -3 bin tl fazla olur 30 bin tl asla olmaz
1786890786671.webp

27 inç hiçbir işe yaramaz ideali 32 inç altını kesinlikle tavsiye etmiyorum bütçeye ve zevke göre daha büyüğü de her zaman tercih edilebilir ama küçüğü asla
Yıl olmuş 2026
27de 4k çok daha keskin görünüyor hocam

Yıl olmuş 2026
Boyut kişisel bir tercih. 27'' hiç bir işe yaramaz ne dayı ya 🤣. 27'' te 4K kullanıyorum aşırı güzel 27 ideal bir boyut. Zaten ppi daha yüksek oluyor 27'' te 32''e göre ondan görüntü daha keskin oluyor ki ben bunu seviyorum.

32" e alışanlar 27" kullanamaz arkadaş doğru söylemiş. ppi evet bir etken ama monitörü tak kola 10cm geriye çek fark edemezsin ancak bir şey izlerken, oyun oynarken monitörü yakınlaştırdığında 32"in verdiği o sarma hissini 27" veremiyor. İkisini de kullanmadan bilemezsiniz.

32" e alışanlar 27" kullanamaz arkadaş doğru söylemiş. ppi evet bir etken ama monitörü tak kola 10cm geriye çek fark edemezsin ancak bir şey izlerken, oyun oynarken monitörü yakınlaştırdığında 32"in verdiği o sarma hissini 27" veremiyor. İkisini de kullanmadan bilemezsiniz.
Aynen öyle ben gıcıklığına yazmıyorum birebir deneyime dayalı yazıyorum
Kimse de aksini kabul ettiremez bir kere kullansalar anlarlar zaten

42, 43, 48'e alışanlar 32, 55'e alışanlar 48, 65'e alışanlar 55, 77'ye alışanlar 65, 83'e alışanlar 77, 98'e alışanlar 83 kullanamaz. :hackerman:

ben de TCL 32X3A modelini almayı planlıyorum. HB de %5 indirime girdi. gidip geliyorum monitore.
laptopu bağlayacağım . pek ihtiyacım yok ama alsam da iyi olur gibi düşünüyorum.

ben de TCL 32X3A modelini almayı planlıyorum. HB de %5 indirime girdi. gidip geliyorum monitore.
laptopu bağlayacağım . pek ihtiyacım yok ama alsam da iyi olur gibi düşünüyorum.
alınmaz, mat kaplama ve fiyatı çok yüksek
bir de laptopta 4k kullanmak için 5090 bile zor yetiyor, oyun falan çok zor oynarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1786950648590.webp

alınmaz, mat kaplama ve fiyatı çok yüksek
bir de laptopta 4k kullanmak için 5090 bile zor yetiyor, oyun falan çok zor oynarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hocam sen her bi şeyi biliyorsun gibi geliyor bana. Ama sanırım paran yok. Biz parası olan adamız. Biz keyfimize göre para harcarız. FP peşinde koşmayı bırakalı 20 sene oldu.

Biz sadece porsiyonun doyuruculuğuna bakmıyoruz. Sunuma da bakıyoruz artık.

Hocam sen her bi şeyi biliyorsun gibi geliyor bana. Ama sanırım paran yok. Biz parası olan adamız. Biz keyfimize göre para harcarız. FP peşinde koşmayı bırakalı 20 sene oldu.

Biz sadece porsiyonun doyuruculuğuna bakmıyoruz. Sunuma da bakıyoruz artık.
Pg32ucdm3 al sen

Geri