Yardım Xiaomi Vs Honor Vs Samsung

Copycat

80+
Reaksiyon skoru
102
Dostlarım abime telefon bakıyoruz ve kararsız kaldık. Bütçe 60-70 e kadar zorlayabiliriz ama ekonomik olması F/P olması tercihimiz.

Xiaomi 17T/17T pro
Honor 600/600 pro
Samsung galaxy S25

Bunların arasında kaldık. Kullanan öneren, veya konuya hakim birisi yardımcı olabilir mi?

Dostlarım abime telefon bakıyoruz ve kararsız kaldık. Bütçe 60-70 e kadar zorlayabiliriz ama ekonomik olması F/P olması tercihimiz.

Xiaomi 17T/17T pro
Honor 600/600 pro
Samsung galaxy S25

Bunların arasında kaldık. Kullanan öneren, veya konuya hakim birisi yardımcı olabilir mi?
Bu üçü arasında honor 600 pro uzun vadede hepsinden fazla götürür ve bana kalirsa en iyi seçenek
17t pro kağıt üstünde performansı biraz daha iyi ama bu gunluk kullanımda aşırı bi fark yaratmaz bu ve genel özellikleri sebebiyle ben honoru tercih ederim
Özellikle honorda askeri sınıf dayanıklılık, 6 yıl güncelleme destegi ve bu modeller arasındaki en kaliteli batarya ile geliyor bu yüzden uzun yıllar götürür
1600 döngü yani bi 5 6 yıl arası gider diğer iki model 1000
Yani bana kalırsa tek eksisi tasarımı yaparken çakma iPhone gibi yapalım demişler

Son düzenleme:
ben aralarından 17t pro alırıdm şahsen
honor 400 kullanan biri olarak honor 600 fiyat performans olarak biraz geride kaldı bence
size tavsiyem özellikle xioamiyi yurtdışı almanız daha yeni bir akrabam düz 17t yi 29a aldı sıfır kayıtlı şekilde

honor 400 kullanan biri olarak honor 600 fiyat performans olarak biraz geride kaldı bence
size tavsiyem özellikle xioamiyi yurtdışı almanız daha yeni bir akrabam düz 17t yi 29a aldı sıfır kayıtlı şekilde
Yurtdışı cihaz nasıl alınıyor nereden güvenip alabilirim bilmiyorum

@Copycat günlük kullanımsa pixel öneririm telefonları çok güzel

Büyük telefon seviyorsan 17T pro güzel tercih. Honor 600 pro güzel ama pahalı bence.

Büyük telefon seviyorsan 17T pro güzel tercih. Honor 600 pro güzel ama pahalı bence.
17T'nin ithalatçı garantili olanları 51k iken Distribütör Garantili olanları ise 61k fiyat bantlarında. Honor 600 Pro ise direkt Distribütör Garantili olarak 55k fiyat bandında. 4k daha ucuz yani asıl pahali olan 17T. Bende arkadaşın dediği telefonlar arasında kaldım ve açıkçası honor 600 pro daha mantıklı geldi.

O kadar büyük rakamlara çıkmanın bi lüzumu yok. S25FE çok güzel bi cihaz amiral gemisi düzeyinde. S26FE yi de bekleyebilirsiniz.

17T'nin ithalatçı garantili olanları 51k iken Distribütör Garantili olanları ise 61k fiyat bantlarında. Honor 600 Pro ise direkt Distribütör Garantili olarak 55k fiyat bandında. 4k daha ucuz yani asıl pahali olan 17T. Bende arkadaşın dediği telefonlar arasında kaldım ve açıkçası honor 600 pro daha mantıklı geldi.
17T'yi daha ucuza almanız mümkün. Forumlara biraz bakının

Hocam 70e kadar gidebilirseniz 75e zorlayın s25 ultra alın rahatınıza bakın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 70e kadar gidebilirseniz 75e zorlayın s25 ultra alın rahatınıza bakın.
Tabi Bunun üstüne 15 koyun iPhone 17 pro alın vb. Yorumlar da gelecek gibi ama 🥀

Geri