Yardım 160-170 Cm Arası PC Masa Tavsiye

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,264
sağlam masa arayışındayım
bana en az 160mm masa lazım.
fiyatlara baktım çok yüksek geliyor şuan 5-6 k harcarım muhtemelen.
şu tiplerde gözüme çarpanlar oldu ama fiyatlar çok luzumsuz geldi mdf karbon masalar felan var baya hoş duruyor.

dip not:5090 zamlarından sonra 5080 satıp almak yerine odaya elektronik eşya oda modifiye ediyorum nvidia allah canının alsın bütün umutlarımı kırdın.

Hocam yaklaşık 3 senedir kullanıyorum tam bir fp masa. Kesinlikle tavsiye ederim.
bunuda gördüm aklıma geldi fiyat olarak çok iyi bir s2 modeli vardi galiba tek sıkıntı sunta galiba. birde monitor kolu var bağlanmıcak gibi duruyor.

sağlam masa arayışındayım
bana en az 160mm masa lazım.
fiyatlara baktım çok yüksek geliyor şuan 5-6 k harcarım muhtemelen.
şu tiplerde gözüme çarpanlar oldu ama fiyatlar çok luzumsuz geldi mdf karbon masalar felan var baya hoş duruyor.

dip not:5090 zamlarından sonra 5080 satıp almak yerine odaya elektronik eşya oda modifiye ediyorum nvidia allah canının alsın bütün umutlarımı kırdın.
Hocam bir ustaya masanı yaptırabilirsin en mantıklısı bu olur

Sanayilere bakabilirsin bazı yerler bunu yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen biri 5K ya yaptırdım diyordu

bunuda gördüm aklıma geldi fiyat olarak çok iyi bir s2 modeli vardi galiba tek sıkıntı sunta galiba. birde monitor kolu var bağlanmıcak gibi duruyor.
Monitör kolu konusuyla ilgili bugün bir arkadaşa daha sordum bu masayı ama bir sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum. Bağlantılarına baktım iş görür gibi. Masanın farklı bir modeli daha var ama arka kısmında profil var mı belli olmuyor resimlerde o da bu

Monitör kolu konusuyla ilgili bugün bir arkadaşa daha sordum bu masayı ama bir sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum. Bağlantılarına baktım iş görür gibi. Masanın farklı bir modeli daha var ama arka kısmında profil var mı belli olmuyor resimlerde o da bu
kol olursa aklımda bu vardı zaten.
Hocam bir ustaya masanı yaptırabilirsin en mantıklısı bu olur

Sanayilere bakabilirsin bazı yerler bunu yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen biri 5K ya yaptırdım diyordu
son zamanlar çok fiyat çekiyolar sordum.

Şöyle birkaç soru var ama bence mağaza da tam olarak bilmiyor

Ekler

• 26372.webp
    26372.webp
    6.5 KB · Hit: 22
kol olursa aklımda bu vardı zaten.

son zamanlar çok fiyat çekiyolar sordum.
Bence iyice araştır hocam baya iyi olacaktır

Olmazsa odana da uygun olacaksa L şeklinde masa al

Bence iyice araştır hocam baya iyi olacaktır

Olmazsa odana da uygun olacaksa L şeklinde masa al
birine yaptırdık 9 k güzeldi ama full tahta demir ayak iyi 3 kere tahta ayaklı kullandım çöp oldu zamanla :D
bizim esnaflar kazıkcı malasef :(

birine yaptırdık 9 k güzeldi ama full tahta demir ayak iyi 3 kere tahta ayaklı kullandım çöp :D
Full tahta iyi de olabilir tahtanın kalitesine bağlı
Plastik bile olabilir yeterki kaliteli olsun

Ve eğer özel yaptıramıyorsan L şeklinde masa tercih etmeye çalış

ikea trotten 160x80 tabla kullanıyorum. 2 tane ayak ve 3 askı aparatıyla duvara sabitlenmiş durumda. sağlamlığı epey iyi. kasa, 32 inc monitör, ps5pro, laptop, ıvır zıvırlar derken üstünde pek çok şey var ve esneme 0. şu an tabla 3300 tl. ayaklarla beraber 5k civarına çıkartmak mümkün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,731
Üyeler
201,564
Son üye
eggo
Geri