Edward Norton
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 646
Arkadaşlar bunu ana monitörüm yapacağım ktc iyi bir firma olarak duydum ama yorumlarknızı bekliyorum
ne önerirsiniz peki hocamHayır alma.
![]()
KTC H27E6'da kronik IPS glow var
Fiyat olarak biraz daha uygun olsa daha iyi olacak, Q27G42xne 8.400 TL gibi fiyattan 8000 TL oldu ve uzun süredir sabit fiyatta hatta geçenlerde siz paylaşmıştınız sanırsam 7.500 TL bile olmuştu fakat bu model sürekli 9.000 TL bandında dolaşıyor. Bu akşam Q27G42XNE 6.000 ila 7.000 TL bir arası...www.technopat.net
Ips Glowa ve Düşük Kontrasta 2026 yılında hiç gerek yok, gerçi altı senedir lüzum yok yeni değil.
ips glow olmayan ips monitor mü var ?Hayır alma.
![]()
Fiyat olarak biraz daha uygun olsa daha iyi olacak, Q27G42xne 8.400 TL gibi fiyattan 8000 TL oldu ve uzun süredir sabit fiyatta hatta geçenlerde siz paylaşmıştınız sanırsam 7.500 TL bile olmuştu fakat bu model sürekli 9.000 TL bandında dolaşıyor. Bu akşam Q27G42XNE 6.000 ila 7.000 TL bir arası...www.technopat.net
Ips Glowa ve Düşük Kontrasta 2026 yılında hiç gerek yok, gerçi altı senedir lüzum yok yeni değil.
Hocam siz ekteki monitör hakkında ne düşünüyorsunuz bilginiz var mı?ips glow olmayan ips monitor mü var ?
Baslıgı moderatör değiştirdi aşırı glow sorunu var diye yazmıştım kronik glow var diye güncellendi. Bana gelen dönütler ekrana tam karşıdan bile baksam ekranda çok belirgin glow var rahatsız ediyor şeklindeydi. Renkler soluk, 320hz gibi akıcı hissettirmiyor, ölü piksel gibi yorumlarda defalarca yapıldı. Bunların bir diğer sebebi tepki süresinin 320hz yi karşılayamaması ve gama takibi in olması gerekenden daha düşük olması (solukluk aşırı glow ve gama) dan kaynaklı diye tahmin ediyorum)ips glow olmayan ips monitor mü var ?
Çok garipsiniz dostlar her ürüne bişey söylüyorsunuz alacak olan insanların hevesini kırıyorsunuz 4-5 ay kullandım tek bir sorunu bile yoktu... Bu fiyatlara alınabilecek en iyi monitörlerden biri.Hayır alma.
![]()
dün 9a düşmüştü hocam alıp kullandığım bir model değil bu parada rakipsiz diye biliyorum ips glow bütün ips monitorlerde o veya bu şekilde var kimisinde çok belirgin kimisinde daha az belirgin oda zifiri karanlık olmadığı sürecede çok irite eden bir şey değil. ama Tayfun konuya gelmişken en doğru cevabı o verir.Hocam siz ekteki monitör hakkında ne düşünüyorsunuz bilginiz var mı?
Anladım hocam, sanırım problem yaşayanlar kadar yaşamayanlar da çok sayıda mevcut. O nedenle tartışmalar oluşuyor. Risk almak pek istemiyorum. Arkadaş, en doğru öneriyi sizin yapabileceğinizi söyledi. 27", 2K, minimum 165 Hz, yaklaşık bu bütçelerde ne önerirsiniz? Teşekkürler.Baslıgı moderatör değiştirdi aşırı glow sorunu var diye yazmıştım kronik glow var diye güncellendi. Bana gelen dönütler ekrana tam karşıdan bile baksam ekranda çok belirgin glow var rahatsız ediyor şeklindeydi. Renkler soluk, 320hz gibi akıcı hissettirmiyor, ölü piksel gibi yorumlarda defalarca yapıldı. Bunların bir diğer sebebi tepki süresinin 320hz yi karşılayamaması ve gama takibi in olması gerekenden daha düşük olması (solukluk aşırı glow ve gama) dan kaynaklı diye tahmin ediyorum)
IPS olarak vg27aq5a-vg27aql5aAnladım hocam, sanırım problem yaşayanlar kadar yaşamayanlar da çok sayıda mevcut. O nedenle tartışmalar oluşuyor. Risk almak pek istemiyorum. Arkadaş, en doğru öneriyi sizin yapabileceğinizi söyledi. 27", 2K, minimum 165 Hz, yaklaşık bu bütçelerde ne önerirsiniz? Teşekkürler.
ips glow olmayan ips monitor mü var ?