H27e6 2k 300hz Alınır mı??

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
646
Arkadaşlar bunu ana monitörüm yapacağım ktc iyi bir firma olarak duydum ama yorumlarknızı bekliyorum

Hayır alma.

Son düzenleme:
Hayır alma.

ne önerirsiniz peki hocam

Hayır alma.

ips glow olmayan ips monitor mü var ?

ips glow olmayan ips monitor mü var ?
Baslıgı moderatör değiştirdi aşırı glow sorunu var diye yazmıştım kronik glow var diye güncellendi. Bana gelen dönütler ekrana tam karşıdan bile baksam ekranda çok belirgin glow var rahatsız ediyor şeklindeydi. Renkler soluk, 320hz gibi akıcı hissettirmiyor, ölü piksel gibi yorumlarda defalarca yapıldı. Bunların bir diğer sebebi tepki süresinin 320hz yi karşılayamaması ve gama takibi in olması gerekenden daha düşük olması (solukluk aşırı glow ve gama) dan kaynaklı diye tahmin ediyorum)

Hayır alma.

Çok garipsiniz dostlar her ürüne bişey söylüyorsunuz alacak olan insanların hevesini kırıyorsunuz 4-5 ay kullandım tek bir sorunu bile yoktu... Bu fiyatlara alınabilecek en iyi monitörlerden biri.

Hocam siz ekteki monitör hakkında ne düşünüyorsunuz bilginiz var mı?
dün 9a düşmüştü hocam alıp kullandığım bir model değil bu parada rakipsiz diye biliyorum ips glow bütün ips monitorlerde o veya bu şekilde var kimisinde çok belirgin kimisinde daha az belirgin oda zifiri karanlık olmadığı sürecede çok irite eden bir şey değil. ama Tayfun konuya gelmişken en doğru cevabı o verir.

Baslıgı moderatör değiştirdi aşırı glow sorunu var diye yazmıştım kronik glow var diye güncellendi. Bana gelen dönütler ekrana tam karşıdan bile baksam ekranda çok belirgin glow var rahatsız ediyor şeklindeydi. Renkler soluk, 320hz gibi akıcı hissettirmiyor, ölü piksel gibi yorumlarda defalarca yapıldı. Bunların bir diğer sebebi tepki süresinin 320hz yi karşılayamaması ve gama takibi in olması gerekenden daha düşük olması (solukluk aşırı glow ve gama) dan kaynaklı diye tahmin ediyorum)
Anladım hocam, sanırım problem yaşayanlar kadar yaşamayanlar da çok sayıda mevcut. O nedenle tartışmalar oluşuyor. Risk almak pek istemiyorum. Arkadaş, en doğru öneriyi sizin yapabileceğinizi söyledi. 27", 2K, minimum 165 Hz, yaklaşık bu bütçelerde ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Anladım hocam, sanırım problem yaşayanlar kadar yaşamayanlar da çok sayıda mevcut. O nedenle tartışmalar oluşuyor. Risk almak pek istemiyorum. Arkadaş, en doğru öneriyi sizin yapabileceğinizi söyledi. 27", 2K, minimum 165 Hz, yaklaşık bu bütçelerde ne önerirsiniz? Teşekkürler.
IPS olarak vg27aq5a-vg27aql5a
VA olarak q27g42xne

G27q2 gaming gecesinde 8k ya düşüyor o da olur

Geri