Iffalcon 50u95a Detaylı Kullanıcı İncelemesi

genellikle haber ve maç izlemek için kullanacağım. çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası. servis konusunda sıkıntı çıkarmayan bir firma ise tercih edebilirim.
Hocam arçelik bakıyor fakat servis anlamında hiçbir deneyimim ve fikrim yok.

Iffalcon modeller ben aldığımda 3 sene garantiliydi. Maç ve haber için iffalcon tercih edilir. Film dizi oyun için grundig oled daha makul.

Hocam arçelik bakıyor fakat servis anlamında hiçbir deneyimim ve fikrim yok.

Iffalcon modeller ben aldığımda 3 sene garantiliydi. Maç ve haber için iffalcon tercih edilir. Film dizi oyun için grundig oled daha makul.
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Hocam ek bilgi olsun,
50" olanı kullanıyorum. 50u95a model.
Yeşil ağaçlar, dallar yapraklar vs gibi sahnelerde. Aralığı sık sık olanz kafes gibi yerlerin hareketlerinde görüntüde bir miktar smearing oluşuyor.
Önceki aldığım tv'lerdeki panellere göre bana denk gelen panel içi çok güzel ve temizdi. Ekran içinde bar izleri leke vs hiç bişey görünmüyor bende.
Satın alırsanız güzelce tüm testleri yapmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Hocam ek bilgi olsun,
50" olanı kullanıyorum. 50u95a model.
Yeşil ağaçlar, dallar yapraklar vs gibi sahnelerde. Aralığı sık sık olanz kafes gibi yerlerin hareketlerinde görüntüde bir miktar smearing oluşuyor.
Önceki aldığım tv'lerdeki panellere göre bana denk gelen panel içi çok güzel ve temizdi. Ekran içinde bar izleri leke vs hiç bişey görünmüyor bende.
Satın alırsanız güzelce tüm testleri yapmanızı öneririm.
bende 50 inç modelini alacağım. bir televizyona hangi testlerin yapılacağını bilmiyorum. bir kaynak veya örnek bir youtube videosu var mıdır?

Geri