Aklıma sadece dehsetul vahşet sıcak olduğu geliyor ama güzel şehir350 bindim 400 bine kadar ziraat yazmıştım ama 450k olan bölüm geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
alanya nasıldır bilem eden bi yorum yapabilirmi
Ben 402k siralama ile 448k lik ziraat bölümü yazdım 600kdaki ziraat bölümü geldi. Aslinda daha yüksek siralamali yer gelirdi de yaşadığım yerde okumak icin böyle bir saçmalık yaptım. Yatay gecisle mecbur 448klik bolume gececem.350 bindim 400 bine kadar ziraat yazmıştım ama 450k olan bölüm geldi
alanya nasıldır bilem eden bi yorum yapabilirmi
tarım ekonomisi yazdım 50-75k geriden ama yok gelmedi 20. tercih geldiBen 402k siralama ile 448k lik ziraat bölümü yazdım 600kdaki ziraat bölümü geldi. Aslinda daha yüksek siralamali yer gelirdi de yaşadığım yerde okumak icin böyle bir saçmalık yaptım. Yatay gecisle mecbur 448klik bolume gececem.
Valla ben ne yapıp edip bitki korumaya gidecem gerekirse kırık obp ile seneye tekrar girecem yksye. Çok trajikomik ama hayalim olan bölümtarım ekonomisi yazdım 50-75k geriden ama yok gelmedi 20. tercih geldi
Afyonda arkadaşım 2 yıllık okudu sosyal olarak kısıtlı bir şehir olsada çok iyi anılarım oldu iyiki de gitmisim diyordu. Birde orda manitası var diye orayi yazmıştı hani istediği bir bölüm var mı yok mu diye değilOlum sucuk yiyecem laa
alanyamı geldi hocam kardeşinizehemşirelik rekor kırıyor herhalde kardeşim 130 yapmıştı 173lük yere yerleşmiş![]()
Afyon'da Salim usta var kesinlikle dene orayıOlum sucuk yiyecem laa
Ustayı boşver şimdi hocam bolvadin myo geldi bana iyi midir ki diyecem de gerek yok dondurcam öğrenci gözükmek maksadıyla kayıt olcam seneye nasipse polonyaAfyon'da Salim usta var kesinlikle dene orayı![]()
Erzincan binali gelmiş onu da 20 dk kala ben yazmıştım benim hayrıma okuyacak xdalanyamı geldi hocam kardeşinize
Puanımızda yakınmış yazsam gelebilirmiş orası
Şu listeden nasıl bir şey gelmiyor çıldırcam
Alıntıyı görüntüle
Puanımızda yakınmış yazsam gelebilirmiş orası
mal gibi türkçeye takılmasaydım sosyalden başlasaydım 300+ puanda alırdımda işte benim aptallığım birde ondan 1 gün önce birine sosyal ile başla diye taktik veriyordum
Hayır tanıdıkta yok konya ılgın gelse daha keyifli olurdu ya kayıt çıkışı hamama girme işi akardıValla ben ne yapıp edip bitki korumaya gidecem gerekirse kırık obp ile seneye tekrar girecem yksye. Çok trajikomik ama hayalim olan bölüm
Afyonda arkadaşım 2 yıllık okudu sosyal olarak kısıtlı bir şehir olsada çok iyi anılarım oldu iyiki de gitmisim diyordu. Birde orda manitası var diye orayi yazmıştı hani istediği bir bölüm var mı yok mu diye değil