Yks Yerleştirmeler Açıklandı!

1787037566758.webp

İlk 30k millet tıp yazmış bu sebepten dereceyle girilen muhendislikler gerilemiş
100k sonrası ise genel olarak sıralamalar ileri çekmiş anladığım kadarıyla
350 bindim 400 bine kadar ziraat yazmıştım ama 450k olan bölüm geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alanya nasıldır bilem eden bi yorum yapabilirmi
Aklıma sadece dehsetul vahşet sıcak olduğu geliyor ama güzel şehir

350 bindim 400 bine kadar ziraat yazmıştım ama 450k olan bölüm geldi

alanya nasıldır bilem eden bi yorum yapabilirmi
Ben 402k siralama ile 448k lik ziraat bölümü yazdım 600kdaki ziraat bölümü geldi. Aslinda daha yüksek siralamali yer gelirdi de yaşadığım yerde okumak icin böyle bir saçmalık yaptım. Yatay gecisle mecbur 448klik bolume gececem.

Ben 402k siralama ile 448k lik ziraat bölümü yazdım 600kdaki ziraat bölümü geldi. Aslinda daha yüksek siralamali yer gelirdi de yaşadığım yerde okumak icin böyle bir saçmalık yaptım. Yatay gecisle mecbur 448klik bolume gececem.
tarım ekonomisi yazdım 50-75k geriden ama yok gelmedi 20. tercih geldi

Olum sucuk yiyecem laa

tarım ekonomisi yazdım 50-75k geriden ama yok gelmedi 20. tercih geldi
Valla ben ne yapıp edip bitki korumaya gidecem gerekirse kırık obp ile seneye tekrar girecem yksye. Çok trajikomik ama hayalim olan bölüm

Olum sucuk yiyecem laa
Afyonda arkadaşım 2 yıllık okudu sosyal olarak kısıtlı bir şehir olsada çok iyi anılarım oldu iyiki de gitmisim diyordu. Birde orda manitası var diye orayi yazmıştı hani istediği bir bölüm var mı yok mu diye değil

Afyon'da Salim usta var kesinlikle dene orayı :D
Ustayı boşver şimdi hocam bolvadin myo geldi bana iyi midir ki diyecem de gerek yok dondurcam öğrenci gözükmek maksadıyla kayıt olcam seneye nasipse polonya

Lan kafayı yiyecem 1.3Milyon sıralma yapmıştım o yüzden 1.5 Milyonluk yerler bile yazdım toplam 15 tane yer yazdım 900K-1.5M arası Nasıl yerleşemedim kafayı yiyecem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 5 dakika önce

Beyler bizimkiler görse beni ……. Ne yapacam bu nasıl oluyor lan açık öğretim bile yazdım nasıl çıkmıyor
1787048177416.webp

Bu arada öylesine yazıp gitmeyenlerin ve boşa bize engel olanlarında 🤬

Son düzenleme:
Şu listeden nasıl bir şey gelmiyor çıldırcam
IMG_3384.webp

Puanımızda yakınmış yazsam gelebilirmiş orası
mal gibi türkçeye takılmasaydım sosyalden başlasaydım 300+ puanda alırdımda işte benim aptallığım birde ondan 1 gün önce birine sosyal ile başla diye taktik veriyordum

Son düzenleme:
Şu listeden nasıl bir şey gelmiyor çıldırcam
Alıntıyı görüntüle

Puanımızda yakınmış yazsam gelebilirmiş orası
mal gibi türkçeye takılmasaydım sosyalden başlasaydım 300+ puanda alırdımda işte benim aptallığım birde ondan 1 gün önce birine sosyal ile başla diye taktik veriyordum
1787050534157.webp

Benim puan şu şekil son gün kütüphaneye gidip çalışmıştım denemeden 180 almıştım süper zekayımdır övünmek gibi olsun

1787050616926.webp

Tercihlerde şöyleydi ilk 4ü kesin gelmeyecek ekip malum izmirdeyiz yazmadan olmaz

Valla ben ne yapıp edip bitki korumaya gidecem gerekirse kırık obp ile seneye tekrar girecem yksye. Çok trajikomik ama hayalim olan bölüm

Afyonda arkadaşım 2 yıllık okudu sosyal olarak kısıtlı bir şehir olsada çok iyi anılarım oldu iyiki de gitmisim diyordu. Birde orda manitası var diye orayi yazmıştı hani istediği bir bölüm var mı yok mu diye değil
Hayır tanıdıkta yok konya ılgın gelse daha keyifli olurdu ya kayıt çıkışı hamama girme işi akardı

Son düzenleme:
Geri