www.itopya.com
www.n11.com
www.itopya.com
Anakart cok iyiymis kanka ilerleyen donemlerde farkli islemciye gecsem isimi gorur degil mi bu anakart 7800 x3d gibi![]()
NZXT N7 B850 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI6E M.2 HDMI Beyaz ATX Anakart | ITOPYA
NZXT N7 B850 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI6E M.2 HDMI Beyaz ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile N7-B85XT-W1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Thermalright Assassin X 120 Refined Se Argb Black Tl-c12cw-s 4 X 6mm Isı Borulu Intel Uyumlu Hava Soğutucu Fan 120mm Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Assassin X 120 Refined Se Argb Black Tl-c12cw-s 4 X 6mm Isı Borulu Intel Uyumlu Hava Soğutucu Fan 120mm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bütçe biraz artar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
NZXT N7 B850 Anakart + AMD Ryzen 5 7600 İşlemci Bundle Paket
www.itopya.com
işlemci almadıysan şöyle bundle da var
elbette, önden uyarı yapayım nzxt asrock anakart kullanıyor, bazı 9000 serisi işlemcilerde yanma raporlanmış asrock anakartlarda ona dikkat ederek al. ben asrock kullanıyorum beni üzmedi bugüne kadarAnakart cok iyiymis kanka ilerleyen donemlerde farkli islemciye gecsem isimi gorur degil mi bu anakart 7800 x3d gibi
Bu sogutucuda isimi gorur sanirim![]()
NZXT N7 B850 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI6E M.2 HDMI Beyaz ATX Anakart | ITOPYA
NZXT N7 B850 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 WIFI6E M.2 HDMI Beyaz ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile N7-B85XT-W1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Thermalright Assassin X 120 Refined Se Argb Black Tl-c12cw-s 4 X 6mm Isı Borulu Intel Uyumlu Hava Soğutucu Fan 120mm Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Assassin X 120 Refined Se Argb Black Tl-c12cw-s 4 X 6mm Isı Borulu Intel Uyumlu Hava Soğutucu Fan 120mm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bütçe biraz artar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
NZXT N7 B850 Anakart + AMD Ryzen 5 7600 İşlemci Bundle Paket
www.itopya.com
işlemci almadıysan şöyle bundle da var
Hocam bence o kadar uçmanıza gerek yok b850 mk alın soğutucu olarakta fz6 pro alın ileride isterseniz 7800x3d isterseniz 9800x3d ikisinide anakart ve soğutucu kurtarır7500 f icin anakart ve islemci sogutucu ariyorum onerebileceginiz fiyat performans urunler var mı ikisi icin toplamda butce 8 9 bin civarı
Anladım kanka tesekkur ederimelbette, önden uyarı yapayım nzxt asrock anakart kullanıyor, bazı 9000 serisi işlemcilerde yanma raporlanmış asrock anakartlarda ona dikkat ederek al. ben asrock kullanıyorum beni üzmedi bugüne kadar
7500f için bu kadar anakarta abanmaya gerek yok bence. Ben b650m-r kullanıyorum iş görüyor.Anakart cok iyiymis kanka ilerleyen donemlerde farkli islemciye gecsem isimi gorur degil mi bu anakart 7800 x3d gibi
b850mk indirimde 4000 liraya düşen bir anakart, fz6 pro da 1300 lira civarına düşüyor şu anki fiyatları şişik ikisinin de. 6 bin liraya b850mk yerine daha iyileri varHocam bence o kadar uçmanıza gerek yok b850 mk alın soğutucu olarakta fz6 pro alın ileride isterseniz 7800x3d isterseniz 9800x3d ikisinide anakart ve soğutucu kurtarır
geleceğe dönük olması daha iyi değil mi bütçe dahilinde7500f için bu kadar anakarta abanmaya gerek yok bence. Ben b650m-r kullanıyorum iş görüyor.
Hocam bence o kadar uçmanıza gerek yok b850 mk alın soğutucu olarakta fz6 pro alın ileride isterseniz 7800x3d isterseniz 9800x3d ikisinide anakart ve soğutucu kurtarır
evet ama anakartın satıcıları zaten bi garip üstüne fiyat da kötü. bu paraya b850m force falan düşüyordu alma bu paraya
Benimde aklimda bu anakart var aslinda ama ilerleyen zamanlarda islemciyi yukseltirsem isimi gorur mu yine diye supheye dustum7500f için bu kadar anakarta abanmaya gerek yok bence. Ben b650m-r kullanıyorum iş görüyor.
iyi anakart sisteme yatırımdır daha sonra anakart değiştirmek en zor iş pcdeki. iyi al bütçen varkenBenimde aklimda bu anakart var aslinda ama ilerleyen zamanlarda islemciyi yukseltirsem isimi gorur mu yine diye supheye dustum