nisan ayında aldığım sistemde son iki aydır aralıklarla son 3 haftadır her bilgisayarı açtığımda fanlar son hız masa titriyor ekran gidiyor ama windows ve uygulamalar çalışmaya devam ediyor
sistem aynı hatayı verdiğinde ilk başta yazılımsal olduğunu düşündüm sonra gerekli tüm kurulmları-düzenlemeleri yaptım ardından tekrar aynı sorun meydana gelmeye başladı bilgisayarı ilk açtığımda sonra bir süre sonra tekrar ardından sistem ddüzgünce çalışıyor
bugün ise başıma geldiğinde ilk başta gpu güç kabloları gevşemiştir dedim montajını tekrar yaptım ama kasayı çalıştırdığımda aynı sorun tekrar gerçekleşti bende kasanın dışından elimle titremenin olduğu yeri buldum psu olan kısım besbelli titriyor ne yapabilirim
sistem içeriği
Anakart: Asus TUF gaming B850-M Plus Wifi 7
ekran kartı: MSI ventus 2x 5070
işmelci: Amd Ryzen 7 7800 3xd
ramler: 2x16 G-skill Ripjaws M5
psu: Bitfenix POLII kasasında gelen 850W lık ismini cismini bilmediğim bir psu
sistem aynı hatayı verdiğinde ilk başta yazılımsal olduğunu düşündüm sonra gerekli tüm kurulmları-düzenlemeleri yaptım ardından tekrar aynı sorun meydana gelmeye başladı bilgisayarı ilk açtığımda sonra bir süre sonra tekrar ardından sistem ddüzgünce çalışıyor
bugün ise başıma geldiğinde ilk başta gpu güç kabloları gevşemiştir dedim montajını tekrar yaptım ama kasayı çalıştırdığımda aynı sorun tekrar gerçekleşti bende kasanın dışından elimle titremenin olduğu yeri buldum psu olan kısım besbelli titriyor ne yapabilirim
sistem içeriği
Anakart: Asus TUF gaming B850-M Plus Wifi 7
ekran kartı: MSI ventus 2x 5070
işmelci: Amd Ryzen 7 7800 3xd
ramler: 2x16 G-skill Ripjaws M5
psu: Bitfenix POLII kasasında gelen 850W lık ismini cismini bilmediğim bir psu