🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

Hoca dedik bağrımıza bastık lansman fiyatı bu adamlarda hiç bir zaman düşük olmuyor malesef
Yurtdışı fiyatından ucuz şu an bu haliyle, g5 yerine çok daha mantıklı atw yok ama gerek var mı tartışılır. Atw yok diye almayan va modelini beklesin bunun

almanyada 220 euroya satıldı bu monitör firmanın sahibi misin fiyatı 2-3k pahalı denilince tripleniyon :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: 300euroya yüzüne bakılmıyor o ayrı konu. Kendi üretti kendi satıyor sanki fiyat eleştirim seni niye geriyor? olgunlaşmayı deneyebilirsin.

ATW var mı hoca ? birde milleti kışkırtma boş yorum yazarak 5 6 ay önce FP listenin başına koyduğun monitörü şimdi mor siyahları şöyle diye karalıyorsun sayfalarca mesajın vardır g5 al diye bir sürü insan seni dinleyip g5 almıştır bu forumda alttaki yorumunu talihsiz buluyorum
Alıntıyı görüntüle
O zamanlar en ucuz 25 bin tl ye oled vardı mini led seçeneği de kısıtlıydı. Samsung 20k ya satıyordu 5k daha eklemek gerekiyordu. Mini LED de olmayınca alternatif öneriyordum. Bir anda mini led bolluğu olacağını fiyatların dibi göreceğini kimse bilemezdi. O zamanki şartlar başka şu an başka.

Şimdi tcl var ktc var. Dün arda defalarca açıklama yapmasına rağmen kaynak paylaşmasına rağmen tembellik edip bakmadın acıkladık simdi gelmiş polarizer diyorsun. Polarizerle mevzunun ne alakası var? Olay muhalefet olmak baska bir şey değil

Pahalı diyip geçmişsin açıklama yok bir şey yok tabii boş yorum diyeceğim

Dersin şu fiyata bu var bu fiyata şu var şu yüzden pahalı eyv. Pahalı yazıp geçersen alacağın cevap bu olur

TCL ye rakip gelmesi iyi piyasa için

fena baltaladılar konuyu tayfun hocayı yedirmeyiz
Öbür konuda glossy kaplama parlıyo mat alın diyen adamlar gelmiş burda aleti kötülüyor, yorum yapamayacağım aklı olan engeller
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15kdan bahsediyoruz ve ben tcl kullanicisiyim herhangi bi problemi yok.
Ee kanka tcl daha iyi diyosun da hdr600 tcl, konudaki hdr1000. Tamam kanka en iyisi sizin aldığınız mal

Deha pp tartışmaya bile gerek yok

15kdan bahsediyoruz ve ben tcl kullanicisiyim herhangi bi problemi yok.
Anlaşıldı niye tcl daha iyi dediğin sıfır kaynak ama tcl kullanıyor diye hic arastırmadıgı ürün hakkında daha kötü diyebiliyor kaynak soruyoruz cevap yok. Sen yararlanamıyorsun diye başkası da alamasın değil mi düşünce şeklin bu gömeceksin tcl elinde olmasaydı ktc alırdın eminim

4k oledi rgb oled çıksın sonra alırım diyerek erteledim. 10kya 2k ips bakarken bide bu miniled seçeneği eklendi çık işin içinden şimdi :).

Öbür konuda glossy kaplama parlıyo mat alın diyen adamlar gelmiş burda aleti kötülüyor, yorum yapamayacağım aklı olan engeller

Ee kanka tcl daha iyi diyosun da hdr600 tcl, konudaki hdr1000. Tamam kanka en iyisi sizin aldığınız mal

Deha pp tartışmaya bile gerek yok
ajhsdhsadhashd zaten oledde glossy parlıyo diye mat önerende değil monitör, teknoloji konuşmaya gerek yok.

O zamanlar en ucuz 25 bin tl ye oled vardı mini led seçeneği de kısıtlıydı. Samsung 20k ya satıyordu 5k daha eklemek gerekiyordu. Mini LED de olmayınca alternatif öneriyordum. Bir anda mini led bolluğu olacağını fiyatların dibi göreceğini kimse bilemezdi. O zamanki şartlar başkaydı şu an başkaydı.

Şimdi tcl var ktc var. Dün arda defalarca açıklama yapmasına rağmen kaynak paylaşmasına rağmen tembellik edip bakmadın acıkladık simdi gelmiş polarizer diyorsun. Polarizerle mevzunun ne alakası var? Olay muhalefet olmak baska bir şey değil
ben polarizer demiyorum var mı diye soruyorum adam ips monitöre polarizerli al diyor polarizerli ips model var mı diyorum bir tane gönderdiği yok çünkü bir tane polarizerli model yok ips glowu polarizer düşürüyor diyor gönderdiği modellerin hepsi mini led. Düz ips var mı diyorum bak paylaştım diyor paylaştığı modellerin hiçbiri satışta değil 1 2 modele baktımDüz ips 50 bin lira fiyatı benim anlatmaya çalıştığımı o da anlamadı sende anlamamışsın demekki teknolojiiyi okuyup anlayacak kadar aklım var bel altı vuruyorsun şuan S tier monitor diyorsun şimdi gelmişsin o zaman seçenek yoktu diye kendini aklamaya çalışıyorsun bir ürünün performansı kötüyse önermezsin kimin bilgisine saygı duyduysak şu forumda güç zehirlenmesi geçiriyor yemin ediyorum.

Geri