Yardım 160-170 Cm Arası PC Masa Tavsiye

ikea trotten 160x80 tabla kullanıyorum. 2 tane ayak ve 3 askı aparatıyla duvara sabitlenmiş durumda. sağlamlığı epey iyi. kasa, 32 inc monitör, ps5pro, laptop, ıvır zıvırlar derken üstünde pek çok şey var ve esneme 0. şu an tabla 3300 tl. ayaklarla beraber 5k civarına çıkartmak mümkün
oda çok güzel güle güle kullan beni aşar :D
söyle 160 cm iskelet olsa sağlam az indirimde olsa alırım kendim mdf yaptırırm.

Son düzenleme:
ayak işin kolayı tabla önemli bence
tabla kolay arkadaş 2 dakka yaptırırım ceviz masa var evde 6 yıl önce almıştım ayakları kırılmıştı ayaklar dandik onunda gider onu kestiririm taş gibi aynı ceviz olsun xd

bunuda gördüm aklıma geldi fiyat olarak çok iyi bir s2 modeli vardi galiba tek sıkıntı sunta galiba. birde monitor kolu var bağlanmıcak gibi duruyor.

bende north bayou monitör kolu var. masayı delmediğim için sıkarak bağladım. bağlanacak yer tam demirin ortasına denk geldiğinden yarısı açıkta duruyor ama bi sorun yaratmıyor. 27 inç monitör bağlı 0 sıkıntı. önce çekip sim racingde yaptım sağa sola döndürüp yatarak dizide izledim yukarı kaldırdım ters çevirdim kısaca her şeyi yaptım sorun çıkarmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tabla kolay arkadaş 2 dakka yaptırırım ceviz masa var evde 6 yıl önce almıştım ayakları kırılmıştı ayaklar dandik onunda gider onu kestiririm taş gibi aynı ceviz olsun xd

evde ceviz masa varsa ayak al geç hiç gerek yok 0 masaya

bende north bayou monitör kolu var. masayı delmediğim için sıkarak bağladım. bağlanacak yer tam demirin ortasına denk geldiğinden yarısı açıkta duruyor ama bi sorun yaratmıyor. 27 inç monitör bağlı 0 sıkıntı. önce çekip sim racingde yaptım sağa sola döndürüp yatarak dizide izledim yukarı kaldırdım ters çevirdim kısaca her şeyi yaptım sorun çıkarmadı

evde ceviz masa varsa ayak al geç hiç gerek yok 0 masaya
Çok büyük

adore advent x ve xdrive rüzgar aldım ikisi de sağlam , adore biraz daha sağlam fiyatları biraz yüksek ama en mantıklısı yaptırabilirseniz kendiniz yaptırmanız oluyor , ben üşendiğim için almıştım zamanında :D

Yerin varsa eğer masanın enini MUTLAKA 80CM AL ileride çok pisman olursun 60cm gibi bir hata yapma 27 inc monitör varsa heleki monitör kolu varsa hiç çekilmiyor 24 inc bile kolunu koyamıyorsun minimum 80 baba şunu aldım ceremical ms1 den geçtim menunum
Aynen 75 bilenufak kaliyo sanki
adore advent x ve xdrive rüzgar aldım ikisi de sağlam , adore biraz daha sağlam fiyatları biraz yüksek ama en mantıklısı yaptırabilirseniz kendiniz yaptırmanız oluyor , ben üşendiğim için almıştım zamanında :D
Zenginlik böyle bir şey 😂😂 çok pahalı şuan sanki yaptırsammi kararsizim

Monitör kolu konusuyla ilgili bugün bir arkadaşa daha sordum bu masayı ama bir sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum. Bağlantılarına baktım iş görür gibi. Masanın farklı bir modeli daha var ama arka kısmında profil var mı belli olmuyor resimlerde o da bu
bunu 2 haftadır kullanıyorum gram sallanma bile olmadı galiba nasıl bir zeminde tuttuguna bağlı baya da uzun bence direkt tavsiye ederim fiyatıda aşırı ucuz

ileride kendi evime çıkayım eni 1m masa alcam
Knk 2 metre bile olur 😂😂 keşke evim olsa öyle

ileride kendi evime çıkayım eni 1m masa alcam
Şu çok hoş geliyor ama sıkıntı 9k vermek gözüme geliyor 😅

Knk 2 metre bile olur 😂😂 keşke evim olsa öyle

Şu çok hoş geliyor ama sıkıntı 9k vermek gözüme geliyor 😅
ekstra hiçbir özelliği yok 9kya değecek. kulaklık tutucu, bardak tutucu, usb portu falan koyulup makyajlanmış resmen. bence kesinlikle alınmaz

Geri