Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Eklendi)

bence bu sızdırılanlar en son cilalanmış sürüm değildir. son sürümde daha düzgün bir şey çıkacağını düşünüyorum

bence bu sızdırılanlar en son cilalanmış sürüm değildir. son sürümde daha düzgün bir şey çıkacağını düşünüyorum
Konuda 5-6 kez 2023 2023 denildi zaten

bu görüntüler şuanki halinden olsa yıkarlar rockstarın binasını

Konuda 5-6 kez 2023 2023 denildi zaten

bu görüntüler şuanki halinden olsa yıkarlar rockstarın binasını
2023 yazılarını ben de gördüm ama yine de birçok kişi ai çok kullanılmış oynanış mekanik falan iyi durmuyor demiş onun için demiştim

2023 yazılarını ben de gördüm ama yine de birçok kişi ai çok kullanılmış oynanış mekanik falan iyi durmuyor demiş onun için demiştim
Ai nerde kardesim hayatlarında gpt sohbet botu haric ai kullanmayanlar konusuyor ya. Ai a benzer bir hali mi var oyunun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eee yani haklıymışım o zaman eğer okuduysanız bende tam 2022-2023 arasındaki sızıntılara beziyor vs. Gibisinden açıkladım orada ve en gerçekçi ve muhtemel senaryonun o olduğunuda yazdım zaten bu artığınız görsel doğruysa o zaman doğru tahmin etmişim işte

Ayrıca Ben Aİ diye bir şey hiç demedim ki yazdığımı okudunuz mu hocam ?
Zaten aklı olan teknoloji ile ilgilenen bunun Aİ olamayacağını çok net anlayabilir
Sana karşı değil zaten ai diye gezinenlere karşı söylenen bir söz niye aldın ki üstüne. Senden 4 5 sayfa once yazmısım 2023 diye zaten ben.

Alıntıyı görüntüle

Bu arada onur sistemi var arkadaşlar :D Adamı bayılttığımız halde levyeyi alıp vurmaya başladığımızda çıktı bu simge.

Aynı zamanda videoda dikkat ederseniz sol üstte staminamız yani dayanıklılığımız var.
Gta da olmaması gereken seyler maalesef.

Tartışmicam hiç valla konsol kavgasına girersem burda hiç bitmez enerjim de yok
PS3 ile PS4 arasındaki fark görsel değil donanım farkıydı ve o konuda çağ atladı ps3 te 256 mb mı n bellek varken ps4 te 8gb var ve cell mimarisinden x86-64 mimarisine geçildi ve bei çok farklı donanımda gelişme oldu ve arkadaşlık aktivitilerinin geliştirilmesi/gelişmeai gibi bazı yzılım gelişmeleri oldu

Yani grafik değil ama donanım olarak çağ atladı konsol olarak ps4 eğer o çağ atlama olmasa hala daha az ayrıntıyla high değil medium grafiklerde ve çok ama çok daha az bir görüş mesafesi ile oyunuyor olurdun oyunu

Ayrıca görüntü kalitesi olarak ta baya iyileşti ama siz ps1’den 2 ye veya ps2 den 3’e geçişte ki o devasa farkı arıyorsunuz ama teknoloji ilerlemesi oyun dünyası için yavaşlayıp Data Center gibi şeylere yöneldi bu yüzden oyun dünyasında ps3 ile ps6 arası gerçekten önemli bir fark olacak her ne kadar 2 ile 3 arasındaki fark kadar olamasada

Açıkçası çok boş beleş bir map olacak yazık bence yani ilk oyandığınızda tıpkı GTA 5’teki gibi herkes heycandan fark etmeyecek ve etrafı ilk kez gördüğü için ama bir kaç yık sonra veya 2’ci kez oynayan kişi aslında ne kadar boş ve yorucu bir map olduğunu far edecek

Hatırlamıyormusumuz los angelestan çöle haritanın en sol tarafından (havalimanının olduğu taraf) yani deniz kıyısandaki otobandan gidince sadece en az 7-10dk W/A/D basıyorusnuz ve trafikteki yavaş npc’ler yüzünden hızlı gititğinizi sanıyorsunuz ama araç çok yavaş gidiyor vs…

A third leak has hit the tower.

İndirdim ben daha detaylı bakarım sonra.

Linç yiyeceğim belki ama GTA serisi Vice city ve san andreas hariç çöp :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,731
Üyeler
201,564
Son üye
eggo
Geri