9060xt Den 9070xt Ye Geçilir mi ?

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar 9060xt ekran kartını alalı bir ay oldu ama içimde bir 9070xt geçme düşünesi var ama mantıklı olur mu bilmiyorum pc yi dizdirdiğim bilgisayarcım kendi kullandığı 9070xt için benimkini alıp üstüne 24 bin istiyor mantıklı bi hareketmi olur sizce ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar 9060xt ekran kartını alalı bir ay oldu ama içimde bir 9070xt geçme düşünesi var ama mantıklı olur mu bilmiyorum pc yi dizdirdiğim bilgisayarcım kendi kullandığı 9070xt için benimkini alıp üstüne 24 bin istiyor mantıklı bi hareketmi olur sizce ne yapmalıyım ?
mantıklı geçilir ama bilgisayarcın şark kurnazı

16gb ise dehşet kazık fiyat çekiyor şunu al 9060xtyi elden sat

Elden ne kadara satılır ve satılırmı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mantıklı geçilir ama bilgisayarcın şark kurnazı
Tam simsar

Kendinin vereyim dediği model asus prime
benim attıgım daha mantıklı bence her türlü, parafın varsa 6 taksit sıfır kartın olur 36 bine. elindekini ikinci elde 12 bine falan en kötü satsan yine daha mantıklı sıfır kartın oluyo senin eleman yine şark kurnazı

benim attıgım daha mantıklı bence her türlü, parafın varsa 6 taksit sıfır kartın olur 36 bine. elindekini ikinci elde 12 bine falan en kötü satsan yine daha mantıklı sıfır kartın oluyo senin eleman yine şark kurnazı
Bide peşin istiyo parayı zaten

bilgisayarcın senin kartına 3050 muamelesi yapıyor kartın 8gb ise geçilir 16gb ise 1080p için geçmeye gerek yok monitör 2k ise geçilir net
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendinin vereyim dediği model asus prime
en ısınanı

Geri