Harran Gastronomi Nasıl Gidilir mi

Reaksiyon skoru
0
Sözelde 50 bin sıralama yaptım obp den dolayı 68 e attı en sonlara yazdığım Harran gastronomi geldi gitmessem kötü olan obp de kırılacak sizce nasıl bi yer zorluk çeker miyim

Sözelde 50 bin sıralama yaptım obp den dolayı 68 e attı en sonlara yazdığım Harran gastronomi geldi gitmessem kötü olan obp de kırılacak sizce nasıl bi yer zorluk çeker miyim
hocam gidip gitmemeniz ile obp nasıl daha geriliyor onu anlamadım

gitmezse diyor hocam işte teknik olarak mezuna kalmış oluyor gitmezse ve obp aynı kalmıyor mu mezuna kalınca
Demek istediği galiba derslere girmeyip sınava hazırlanacak bunu kastediyor

1000021612.webp

Bu arkadasa bi sormak lazim!!!

Demek istediği galiba derslere girmeyip sınava hazırlanacak bunu kastediyor
Hocam şimdi tercih yaptım ve çıktı burası eğer gidersemde gitmesemde obp kırılacak yani diğerlerine göre geride başlıycam ve ders çalışan birisi değilim sizce napmalıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şimdi tercih yaptım ve çıktı burası eğer gidersemde gitmesemde obp kırılacak yani diğerlerine göre geride başlıycam ve ders çalışan birisi değilim sizce napmalıyım
Alıntıyı görüntüle
Bu arkadasa bi sormak lazim!!!
Açıkladım birinde

Osmanbey kampüsü içerisindeyse baya sıkıntı yer. Şehirden çok uzak bir yerde devasa büyük bir kampüs. Trnin en büyük kampüslerinden biri yani. Sabah otobüs toplama merkezinden kalkıyor otobüsler tıkış tıkış. Klima açsada fark etmiyor. Otobüs kampüs içinde duruyor kalanı sen yürüyorsun ( baya yürümen lazım ) Gastronomi ortamı nasıldır bilmiyorum senin gibi dışarıdan gelen illaki vardır yoksa çevre ilden gelenler varsa ortam kötüdür. Bana sorarsan kampüsteki en iyi ortam tıpta var çünkü tıp yazan adama şehir farketmiyor hepsi elit konuşmalar vs süper bir şey. Yinede sana kalmış.

Osmanbey kampüsü içerisindeyse baya sıkıntı yer. Şehirden çok uzak bir yerde devasa büyük bir kampüs. Trnin en büyük kampüslerinden biri yani. Sabah otobüs toplama merkezinden kalkıyor otobüsler tıkış tıkış. Klima açsada fark etmiyor. Otobüs kampüs içinde duruyor kalanı sen yürüyorsun ( baya yürümen lazım ) Gastronomi ortamı nasıldır bilmiyorum senin gibi dışarıdan gelen illaki vardır yoksa çevre ilden gelenler varsa ortam kötüdür. Bana sorarsan kampüsteki en iyi ortam tıpta var çünkü tıp yazan adama şehir farketmiyor hepsi elit konuşmalar vs süper bir şey. Yinede sana kalmış.
Yurt kampüsün içinde değil mi şehirle çok alakam olur mu ki dediğin gibi şehire uzak yurt okul yapsam sadece nasıl olur

Yurt kampüsün içinde değil mi şehirle çok alakam olur mu ki dediğin gibi şehire uzak yurt okul yapsam sadece nasıl olur
Yurt kampüsün içinde değil yakınında 1-2Km falan yürüyerek gidilir. Yurda gidersen şehirle alakan kalmaz çünkü otobüs ile şehir arası 30-45dk falan şehir dışına yapmışlar yani üniyi. Ama arada merkeze inersin awmde bir şey yiyip içer gezersin yoksa o ünide kafayı yersin. Ben ve merkezde oturup Osmanbey kampüsüne gidenler veya gitmeyi düşünenler nefret ediyor oradan. Mesela Yenişehir kampüsü var orada sadece diş ve sağlık türevi bölümler var ben full oradan tercih yaptım açıkta kaldım bir yer çıkmadı bana. Çıksaydı çok iyi olurdu yeri mükemmel bir yerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,625
Üyeler
201,801
Son üye
mrozbey
Geri