Kasa İçin Üç Model Arasında Kaldım. Öneriniz Lazım.

3 tane eksin fan olmasına rağmen baya iyi duruyor. Farklı fanlar eksik dolana kadar.

Ekler

• B55EDB85-86D8-48DC-9C70-7CFB4CA3D482.webp
    B55EDB85-86D8-48DC-9C70-7CFB4CA3D482.webp
    390 KB · Hit: 18
Aynen hocam e-atx yazan büyük boy oluyor, onu almak daha mantıklı 'fansız' yazmadığından da emin olun bazen fansız da ilan açıyorlar.
tamamdır çok teşekkür ederim hocam sağolasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 tane eksin fan olmasına rağmen baya iyi duruyor. Farklı fanlar eksik dolana kadar.
evet hoş duruyor. fanların maliyeti ne oldu size hocam ? bir de arkaya normal standart reverse fan alıp takmak yeterli oluyor mu yoksa egzoz fanın ekstra bir özelliği var mı ? bilmediğimden soruyorum

tamamdır çok teşekkür ederim hocam sağolasın

evet hoş duruyor. fanların maliyeti ne oldu size hocam ? bir de arkaya normal standart reverse fan alıp takmak yeterli oluyor mu yoksa egzoz fanın ekstra bir özelliği var mı ? bilmediğimden soruyorum
Hocam altta ki 3lü grup reverse olarak aldım 3300TL tuttu , egzoz ekstrası yok sadece reverse almayacaksın o kadar. Ölçüleri de var 120mm veya 140mm daha çok tercih edilen 120mm oluyor , egzoz bazı kasalarda 140mm destekliyor benim kasam 120mm destekliyor mesela.

çok büyük kasalar alıp pişman olma sonra bir yerlerde gör bence

Aklımda olan şeyi yapmışsın düşündüğümdende iyi duruyor. Bende lian li mini v2 var fan aldım yanlara ve arkaya. Egzoz fanı olarak şu lian li nin ekranlı fanından almayı düşünüyordum fakat çok pahalıydı diğer kalan yerlere düz fan alacaktım. Bütçeden dolayı yapamadım fakat süper duruyormuş. İleride belki eldekini satıp alabilirim. Şuanlık böyle kasam:

Ekler

• 1000071929.webp
    1000071929.webp
    927.8 KB · Hit: 15
Nzxt h9 flow rgb 2025 aldım bu hafta hem devasa hem büyükçe camları var. İncelemeni tavsiye ederim. 140mm 4 fanla birlikte geliyor. Amazonda 10k ya vade farksız 9 taksit olarak aldım.

Aklımda olan şeyi yapmışsın düşündüğümdende iyi duruyor. Bende lian li mini v2 var fan aldım yanlara ve arkaya. Egzoz fanı olarak şu lian li nin ekranlı fanından almayı düşünüyordum fakat çok pahalıydı diğer kalan yerlere düz fan alacaktım. Bütçeden dolayı yapamadım fakat süper duruyormuş. İleride belki eldekini satıp alabilirim. Şuanlık böyle kasam:
Bende mini düşünüyordum ilk başta sonradan ikinci elde 5k fiyatına EVO RGB alınca yol buraya çıktı. Sıvı soğutucu olarak LCD-S modelini düşünüyorum.

Hocam lian li olarak almayı düşünüyorum yoksa çok güzel soğutmalar var ucuz.

Bende mini düşünüyordum ilk başta sonradan ikinci elde 5k fiyatına EVO RGB alınca yol buraya çıktı. Sıvı soğutucu olarak LCD-S modelini düşünüyorum.

Hocam lian li olarak almayı düşünüyorum yoksa çok güzel soğutmalar var ucuz.
Ha o ayrı ona bisey diyemem.

Geri