Yardım Oyunlar En Uygun Oynama Yöntemi

YsnYalc

80+
Reaksiyon skoru
35
Yeni pc aldım, çoğu oyun steam epic de hesabımda var ama

Spiderman 2
Hitman
Black Wukong
Uncharted Legacy 4 5
The Last of Us Serileri

gibi oyunları oynamak istiyorum crack yöntemine başvurmadım bilgisayarda özel veriler çok fazla var bu offline steam hesapları mantıklı mıdır ? Kullanan var mı ?

Spiderman 2
Hitman
Black Wukong
Uncharted Legacy 4 5
The Last of Us Serileri

gibi oyunları oynamak istiyorum crack yöntemine başvurmadım bilgisayarda özel veriler çok fazla var bu offline steam hesapları mantıklı mıdır ? Kullanan var mı ?
Benim arkadaşımda offline hesap aldı oyuna giriyor 5dk sonra oyundan ve hesaptan atıyordu. Ben kullanmadım fikrim yok.

Spiderman 2
Hitman
Black Wukong
Uncharted Legacy 4 5
The Last of Us Serileri

hayır değil kullandım ve deneyimledim alacaksan söyleyim hesaba 100 kişi girdiğini düşün herkes bir mod bir şeyler yüklüyor emulatörler var diye biliyorum onlarla steam kapalıyken oyuna falan girebiliyorsun ama güvenlimi bilmem tavsiyede etmem zaten crackli şeylerin çoğu öyle dediğim emulatörün dosyalarını içeri atıyor öyle crackliyorlar herhalde yani gerek yok bilgisayara para verip oyunlara para vermemek bir garip geliyor bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim arkadaşımda offline hesap aldı oyuna giriyor 5dk sonra oyundan ve hesaptan atıyordu. Ben kullanmadım fikrim yok.
hesaptan biri girdiğinde oyuna girene kadar bir şey olmuyor oyuna girdikten sonra diğer kişinin oturumunu kapatıyor oyundan oyuna değişiyordur paylaşımlı hesap alınmaz

Çok fazla oyun var o yüzden masraflı olacak gibi 15 i bulur oyunlar crackde şuan sıkıntı gibi geldi

Spiderman 2
Hitman
Black Wukong
Uncharted Legacy 4 5
The Last of Us Serileri

Steam hesaplarından alabilirsin kaç tane aldım sıkıntı yasamadım. Oyun indikten sonra steami çevrimdışıya alıyorsun bitiyor.

Yazdığın çoğu oyunu o şekilde oynadım. En iyi seçenek o.

SteaMidra diye bir şey var bakıcaktım bi ara kaldı ölye , bildiğim kadarıyla steam serverlerini kullanarak crack oyun yüklüyor bi onu araştır istersen aile paylaşımı gibi çalışıyor mantığı galiba tam bilmiyorum öğrenirsen bilgilendirebilirsin

Steam hesaplarından alabilirsin kaç tane aldım sıkıntı yasamadım. Oyun indikten sonra steami çevrimdışıya alıyorsun bitiyor.
3 4 tane alsam tek bir steam hesabı mı veriyorlar nasıl oluyor süreç her defasında o hesap üzerinden aktif olmak mı gerekiyor

offline steam hesabı alabilirsin. 20tl fln genelde. zorlarsan free hesaplarda bulursun ama onlarda şöyle bir sıkıntı var. başka pcden oyun indirip silebiliyorsun. yani sen oyunu indirmeye koydun gittin bir başkası durdurup silebiliyor yada başka oyun indirebiliyor

Abim de ben de hazır hesap satın alıyoruz 3 oyun 60 tl civarına geliyor
her oyunda kusursuz calısmıyorlar crimson desertte sıra beklıyorsunuz fazla kişi giridiği için
ama tavsiye eder miyim ederim %80 olumlu bakıyorum crackten iyidir
Gamesatıştan alabilirsiniz

valla ben bikaç oyunu crack indirip sonra indirim olursa çok iyi alıyorum onun harici almıyorum crack oynuyorum.

3 4 tane alsam tek bir steam hesabı mı veriyorlar nasıl oluyor süreç her defasında o hesap üzerinden aktif olmak mı gerekiyor
Hepsine farklı hesap veriyorlar. Steam girisinde google chrome girisi gibi profiller oluyor hangi oyuna gireceksen acılırken o profile tıklayacaksın. Zaten çevrimdışı haline 1 kere alsan yetiyor.

Geri