Lenovo Legion 5 5070 Alınır mı?

Plut

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
115000
merhabalar üniversiteye gideceğim için kendime bir laptop bakıyorum laptoplar hakkında pek bilgim yok bir laptopta ilk hedefim batarya ve sessizliği ondan sonra oyun performansı geliyor bir süredir legion 5 lere bakıyordum ve şuan için en iyi seçenek gibi gözüküyor, önerebileceğiniz başka laptoplar varsa yada legion 5 hakkında bildiğiniz bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

legion kasaları çok güzel bende legion5 var 5060 lı soğutması falan gayet iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Plut
merhabalar üniversiteye gideceğim için kendime bir laptop bakıyorum laptoplar hakkında pek bilgim yok bir laptopta ilk hedefim batarya ve sessizliği ondan sonra oyun performansı geliyor bir süredir legion 5 lere bakıyordum ve şuan için en iyi seçenek gibi gözüküyor, önerebileceğiniz başka laptoplar varsa yada legion 5 hakkında bildiğiniz bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
linkini atar mısın bende de var legion 5 ama şu an bulamadım

tabi : https://amzn.eu/d/0bysqbUa

ayrıca ryzen ai 7 350 kullanılan kasalarda batarya ömrünün çok daha uzun olduğunu okudum bir kaç yerde ama satanını bulamadım
ryzen işlemcilerde verimlilik çok daha iyi o yüzden pil ömrü çok daha uzun oluyor. Benimki 13650hx o yüzden 100 wattlık bi adaptör aldım okula götürürken lazım oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Plut
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,123
Üyeler
201,672
Son üye
kahura
Geri