Sallanmayan Masa Önerisi

Erchy

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar masa almak istiyorum uzunluk olarak en az 160 en olarak en az 70 civarında olacak şekilde bende en önemli amaçlardan biri masanın sallanmaması ve bir çok masa suntalamdan yapılmış gördüğüm kadarıyla mdf olanlardan ve metal ayaklı olursa daha iyi olur benim için sizce ne almalıyım

Merhabalar masa almak istiyorum uzunluk olarak en az 160 en olarak en az 70 civarında olacak şekilde bende en önemli amaçlardan biri masanın sallanmaması ve bir çok masa suntalamdan yapılmış gördüğüm kadarıyla mdf olanlardan olursa daha iyi olur benim için sizce ne almalıyım
Bence özel yaptırt

Bence özel yaptırt
hocam özel yaptırma çok fazla istiyorlar açıkçası piyasa bakındığımda aslında bazı masalar özellik olarak karşılıyor ama onlarda 10k civarı oluyor biraz daha fazla verip yükseklik ayarlanabilir masa alırım o fiyatlara çıkarsam eğer

hocam özel yaptırma çok fazla istiyorlar açıkçası piyasa bakındığımda aslında bazı masalar özellik olarak karşılıyor ama onlarda 10k civarı oluyor biraz daha fazla verip yükseklik ayarlanabilir masa alırım o fiyatlara çıkarsam eğer
forumdan birisi geçen 5K ya yaptırdım diyordu sorup soruştur bence

yarın sorarım o zaman hocam peki bu yükselen masalar hakkındaki düşüncelerin ney hani 12k 16k falan değer mi sence fiyatına
Değmez hocam özel yaptırmak daha mantıklı o senin dediğin yükselebilen masalar L şeklinde geneli değil L şeklinde bir masa yaptırmanız daha iyi olacaktır

Merhabalar masa almak istiyorum uzunluk olarak en az 160 en olarak en az 70 civarında olacak şekilde bende en önemli amaçlardan biri masanın sallanmaması ve bir çok masa suntalamdan yapılmış gördüğüm kadarıyla mdf olanlardan ve metal ayaklı olursa daha iyi olur benim için sizce ne almalıyım
ayakları ve tablayı ayrı alabilirsin. ikea gibi yapı marketlerde uyguna bulunabiliyor.
yükselen masalar da mesai süresi kadar pc başında vakit geçiriyorsan verdiğin paraya değiyor.

İşini fazlasıyla görecektir gram sallanmıyor.

ayakları ve tablayı ayrı alabilirsin. ikea gibi yapı marketlerde uyguna bulunabiliyor.
yükselen masalar da mesai süresi kadar pc başında vakit geçiriyorsan verdiğin paraya değiyor.
pc başında çok vaki geçiriyorum ya mesleğimden dolayı ayak ve tablayı ayrı alma konusunda da ikisini de mi ikeadan alayım farklı yer yapıyor mu

Geri