Sallanmayan Masa Önerisi

İşini fazlasıyla görecektir gram sallanmıyor.
L şeklindeki masalar daha iyi olacaktır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pc başında çok vaki geçiriyorum ya mesleğimden dolayı ayak ve tablayı ayrı alma konusunda da ikisini de mi ikeadan alayım farklı yer yapıyor mu
L şeklinde bir masa tavsiye ederim

Merhabalar masa almak istiyorum uzunluk olarak en az 160 en olarak en az 70 civarında olacak şekilde bende en önemli amaçlardan biri masanın sallanmaması ve bir çok masa suntalamdan yapılmış gördüğüm kadarıyla mdf olanlardan ve metal ayaklı olursa daha iyi olur benim için sizce ne almalıyım
https://www.ceramical.com.tr/cerami...xjkGAS6bLV27xmZm92OC8KNCTFiiDXDAbp1gt0yLExb9N bende bundan var fıyatı cok uygun ve gram sallanma yapmıyor ama kişiden kişiye durduğu yere göre değişebilir

L şeklindeki masalar daha iyi olacaktır

L şeklinde bir masa tavsiye ederim
ya aslında bir masam var benim 120 50 çok da seviyorum ama ilk dedim bir tane masa alayım yan yana yapıştırıp l yaparım ama çekmeceli bölmeli masa olduğundan çirkin gözükür dedim l masa da ben bulamıyorum yorumları iyi olan önerme şansın var mı hocam

Merhabalar masa almak istiyorum uzunluk olarak en az 160 en olarak en az 70 civarında olacak şekilde bende en önemli amaçlardan biri masanın sallanmaması ve bir çok masa suntalamdan yapılmış gördüğüm kadarıyla mdf olanlardan ve metal ayaklı olursa daha iyi olur benim için sizce ne almalıyım
Bu ayakları döndürülerek ayarlanabilenler var onlardan alman lazim
Çünkü sorun masada değil yerde oluyor genelde

arpelia vardı bende üzeri agır olmayınca bile hic sallanmıyodu simdi ikeadan aldım sol tarafı ayak yerine cekmeceli olmasına ragmen sallanıyor

Ustam 1 senedir kullanıyorum. Masada H6 Flow kasa, 2 tane monitör, 2 hoparlör, 1 laptop duruyor. Bir gram sallanma yok.
doğrudur hocam ama 25kg kapasitesi var ya ilerde çökme olmasın ben uzun vadeli arıyorum ve bende senin gibi ağır koyucam

Bu ayakları döndürülerek ayarlanabilenler var onlardan alman lazim
Çünkü sorun masada değil yerde oluyor genelde
hangisi mesela hocam hiç görmedim öyle

arpelia vardı bende üzeri agır olmayınca bile hic sallanmıyodu simdi ikeadan aldım sol tarafı ayak yerine cekmeceli olmasına ragmen sallanıyor
forumda biri ikea övüyor biri ikea gömüyor valla kararsız kaldım ya :D

pc başında çok vaki geçiriyorum ya mesleğimden dolayı ayak ve tablayı ayrı alma konusunda da ikisini de mi ikeadan alayım farklı yer yapıyor mu
hangisi nereden içinize sinerse alabilirsin. tablayı ikeadan, ayakları demirciye döküm bile yaptırabilirsin

hangisi nereden içinize sinerse alabilirsin. tablayı ikeadan, ayakları demirciye döküm bile yaptırabilirsin
ikeada 1000tlik ürünü 2000e satıyo ondan kaynaklı ben tercih etmem ama arkadaş bakabilir ben amazondan L masa alıp deneyeceğim yakında toplu para geçince ele 30 günde ücretsiz iade var ondan kaynaklı

çok değilde video atabilirim

Geri