Hangi 9060xt 16gb Modeli Sizce ?

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,319
arkadaşlar şuanda bu ikisi var biri üç fanlı ama ptt den dolayı pek güvenemedim soğutma dışında bir fark oluyor mu bunlarda ?

Aralarındaki fark soğutma. Kıyasla kart resmen enerji çekmiyor rastgele birini al her türlü soğutur.

Xfxin fanlari büyük gigabytein 3 fanlı olmasina bakma xfx bir tık daha soğuk

Asus hariç bütün modelleri alabilirsin hocam 0 alacaksan hepsi ayni 9060xt özelinde . Asus bir tık daha sıcak çalışır.
anladım hocam asus amazonda peşin fiyatına 9 taksit varda ondan sordum teşekkürler

9060xt için modeller genel aynı gigaybyte daha iyi duruyor ikiside aynı soğutur gözüne hoş geleni alabilirsin

Aldın mı hocam ne yaptın? Vallaha xfx aldıysan çokta iyi olur gigabytteda üzmez. Xfx iyi markadır 2 fanlı olmasına rağmen “hacmen” 3 fanlı soğutmalara kafa tutar güzel marka

Xfx aldıysanız şöyle bol fotoğraflı kutu açılımlı hatta oyun testli fotoğraflarla şöyle güzel “kutu açılımı” diye konu açsanız ne efsane olur. Forumda xfx incelemesi görememiştim

arkadaşlar şuanda bu ikisi var biri üç fanlı ama ptt den dolayı pek güvenemedim soğutma dışında bir fark oluyor mu bunlarda ?
Linkteki xfx bende var ~6-7 ay oldu. Birkaç gün önce 7 days to die oynarken bir foto almışım (1440p yüksek ayarda idi diye hatırlıyorum evde değilim evde olsa farklı fotolarda atardım)
1000015886.webp

Aldın mı hocam ne yaptın? Vallaha xfx aldıysan çokta iyi olur gigabytteda üzmez. Xfx iyi markadır 2 fanlı olmasına rağmen “hacmen” 3 fanlı soğutmalara kafa tutar güzel marka

Xfx aldıysanız şöyle bol fotoğraflı kutu açılımlı hatta oyun testli fotoğraflarla şöyle güzel “kutu açılımı” diye konu açsanız ne efsane olur. Forumda xfx incelemesi görememiştim
Yok daha almadım hocam ama peşin fiyatına 9 ay taksitten dolayı asusuda alabilirim onun dışında tip olarak xfx çok hoşuma gitti

xfx 3 fanlı kullanmıştım beyaz rengini 9060 xt 16 gb gayet iyiydi soğutmada xfx al geç yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,709
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri