Qd OLED Lekesi ve Temizliği

ben ayda 1 bile silmiyorum, çok fazla değil mi :ROFLMAO:
Toz durumuna göre balkon camı açık genellikle o yüzden toz oluyor fazlaca. sizin kullanımınızda 1 ay da olabilir sorun yok :)
Alıntıyı görüntüle
elektrik ve elektronik devrelerde kullanımı önerilmez diyor sigorta tarzı şeyler mi yoksa telefon monitör gibi şeyler mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla öyle bu kadar uğraştırıcı olacağını bilsem ips alır gamasıyla oynardım zarar vermeyede korkuyoruz o kadar para verdik

bende aynısı yapıyorum tek sıkıntı bezin tozlanıp ekranı çizmesi. bezi nerede muhafaza edebilirim en uygun
Ben gelen kilitli paketinde muhafaza ediyorum. Bu arada ekran da kılcal çizik olsa da çok sıkıntı değil cam gibi görüntü oluyor yine.

bastırmadığıma eminim dairesel sildiğim için mi acaba
Yok ben de dairesel siliyorum dairesel silmeden kaynaklı değildir ya monitör üzerinde kalan bir şey sen dairesel silerken dağılmıştır ya da acaba distile suyu beze çok mu fazla sıkıyorsun? Hafif nemlenmesi yetiyor bezin öyle ahım şahım ıslatmana gerek yok 1 karış mesafeden 3-4 fıs sıksan yeter

Toz durumuna göre balkon camı açık genellikle o yüzden toz oluyor fazlaca. sizin kullanımınızda 1 ay da olabilir sorun yok :)

Ben gelen kilitli paketinde muhafaza ediyorum. Bu arada ekran da kılcal çizik olsa da çok sıkıntı değil cam gibi görüntü oluyor yine.
teşekkürler hocam %70 kontax ipayı alıp denicem sanırım bu işin standartı olsa keşke ama deneme yanılma yoluyla hadi bakalım

Yok ben de dairesel siliyorum dairesel silmeden kaynaklı değildir ya monitör üzerinde kalan bir şey sen dairesel silerken dağılmıştır ya da acaba distile suyu beze çok mu fazla sıkıyorsun? Hafif nemlenmesi yetiyor bezin öyle ahım şahım ıslatmana gerek yok 1 karış mesafeden 3-4 fıs sıksan yeter
ben fıs değil direk beze döktüm ondan büyük ihtimal

teşekkürler hocam %70 kontax ipayı alıp denicem sanırım bu işin standartı olsa keşke ama deneme yanılma yoluyla hadi bakalım

ben fıs değil direk beze döktüm ondan büyük ihtimal
He hocam onu yapma sprey şişenin içerisine doldur distile suyu dediğim gibi 1 karış mesafeden beze 3-4 fıs sıksan yeterli oluyor nemleniyor o nemli şekilde sil. Öncesi ve sonrasında kuru bezle 1 tur geçmeyi unutma tabi. O şekilde yaparsan iz geçecektir diye düşünüyorum

yanımda balkon kapısı ve balkon camı açık :ROFLMAO:

Alıntıyı görüntüle
elektrik ve elektronik devrelerde kullanımı önerilmez diyor sigorta tarzı şeyler mi yoksa telefon monitör gibi şeyler mi
elektronik devrenin üstüne sıkmayın diyor hocam, distile suyu da bunu da direk ekrana sıkmadan beze sıkıp temizlemeniz gerekiyor.

10 aydır Samsung G8 G81SF oled kullanıyorum. Hiç öyle leke felan olmadığı için sadece 2 güne bir tozunu alıyorum. Tozuda şu iki parça ile alıyorum. Süpürgenin üfleme kısmını kullanıyorum. Bİr sorunla karşılaşmadım.

images.webp
images (1).webp

Son düzenleme:
benim samsung g60sd'yi haşır huşur temizliyordum gram bir şey olmuyordu özellikle asus,msi,gigabayte bu firmaların kendi kullandığı kaplamaların yapısından kaynaklı çok hassaslar

elektronik devrenin üstüne sıkmayın diyor hocam, distile suyu da bunu da direk ekrana sıkmadan beze sıkıp temizlemeniz gerekiyor.
anladım hocam

benim samsung g60sd'yi haşır huşur temizliyordum gram bir şey olmuyordu özellikle asus,msi,gigabayte bu firmaların kendi kullandığı kaplamaların yapısından kaynaklı çok hassaslar
maalesef

10 aydır Samsung G8 G81SF oled kullanıyorum. Hiç öyle leke felan olmadığı için sadece 2 güne bir tozunu alıyorum. Tozuda şu şu iki parça ile alıyorum. Süpürgenin üfleme kısmını kullanıyorum. Bİr sorunla karşılaşmadım.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
teşekkürler hocam

17452.webp

17458.webp

Geri