Qd OLED Lekesi ve Temizliği

Çok büyük sıkıntı yaa bende de qd oled var, 10 günde bir siliyorum, iz yoksa bastırmadan bezle tozları aşağı doğru itmek şeklinde tercih ediyorum.

1787212093832.webp

elektrik ve elektronik devrelerde kullanımı önerilmez diyor sigorta tarzı şeyler mi yoksa telefon monitör gibi şeyler mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

QD Oled mlsf görüntü kalitesi mük ama mesaisi var hem de her gün :D
valla öyle bu kadar uğraştırıcı olacağını bilsem ips alır gamasıyla oynardım zarar vermeyede korkuyoruz o kadar para verdik

Çok büyük sıkıntı yaa bende de qd oled var, 10 günde bir siliyorum, iz yoksa bastırmadan bezle tozları aşağı doğru itmek şeklinde tercih ediyorum.
bende aynısı yapıyorum tek sıkıntı bezin tozlanıp ekranı çizmesi. bezi nerede muhafaza edebilirim en uygun

Alıntıyı görüntüle
elektrik ve elektronik devrelerde kullanımı önerilmez diyor sigorta tarzı şeyler mi yoksa telefon monitör gibi şeyler mi

valla öyle bu kadar uğraştırıcı olacağını bilsem ips alır gamasıyla oynardım zarar vermeyede korkuyoruz o kadar para verdik
Bi ara dalıp tek parmağımla ekranı silmişim anında leke yaptı ya :D Sonra distile suyla temizleyince hemen geçti ama cidden biraz titizlik isteyen bir panel gülü seven dikenine katlanır

ben ayda 1 bile silmiyorum, çok fazla değil mi :ROFLMAO:
Hocam nasıl toz tutmuyor panel ya :D Ben 2 gün silmedim ekran toz tuttu dedim heralde bunlar ölü piksel bide onun tribine girdim

Bi ara dalıp tek parmağımla ekranı silmişim anında leke yaptı ya :D Sonra distile suyla temizleyince hemen geçti ama cidden biraz titizlik isteyen bir panel gülü seven dikenine katlanır

Hocam nasıl toz tutmuyor panel ya :D Ben 2 gün silmedim ekran toz tuttu dedim heralde bunlar ölü piksel bide onun tribine girdim
normal toz artmadan rahatsız etmiyor, beyaz lekeden olduğu vakitler siliyorum
bendeki mat olduğu için de olabilir, ileride trueblack600lü qd geçeceğim mat almayın pişmanlıktır
qdde sıkıntılar var özellikle temizlik ama bence woled daha dezavantajlı

normal toz artmadan rahatsız etmiyor, beyaz lekeden olduğu vakitler siliyorum
bendeki mat olduğu için de olabilir, ileride trueblack600lü qd geçeceğim mat almayın pişmanlıktır
qdde sıkıntılar var özellikle temizlik ama bence woled daha dezavantajlı
Evet temizlik konusu haricinde QD güzel baya gerçi benim ilk OLED monitörüm o yüzden diğerleriyle kıyaslama yapmam yüzeysel olurdu. Ama yavaştan artık ben de 3-5 günde bir silmeye başlarım zaten iş ve spor sebebiyle her gün PC açamıyorum

yazın sürekli cam açık olduğu için çok tozlanıyor aynısını yaşadım bende :D.
Evet sanırım ondan ya tüm gün cam açık bide benim ev tozlu biraz galiba

distille su ile sildiğim yerler güneş ışığı vurunca yandan mavi leke gibi gözüküyor bende

Evet sanırım ondan ya tüm gün cam açık bide benim ev tozlu biraz galiba
toz her türlü oluyor ya ne kadar temizlesende

distille su ile sildiğim yerler güneş ışığı vurunca yandan mavi leke gibi gözüküyor bende

toz her türlü oluyor ya ne kadar temizlesende
Aynen toz her türlü oluyor da distile su neden iz oluşturuyor onu anlamadım ya fazla bastırmıyorsun dimi

Geri