🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

Üniversite öğrencisi olanlar veya üniversite kaydı yapacaklar faydalanabilir. Geçen yıl 1 senelik Gemini pro alanlar da bittikten sonra hala öğrenciyse tekrar alabiliyor. İsterseniz 12 ay ücretsiz Gemini Plus isterseniz %79 indirimli Gemini Pro (Ayda 179TL) alabilirsiniz. Sene sonuna kadar geçerli.

Not: Mevcut Prosu henüz bitmeyenler bitene kadar kullanmaya devam edebilir buna hemen geçmenize gerek yok.
bedavaymış konu için ellerinize sağlık teşekkürler

Süper bitince alırım

amerikalı öğrencilere pro versiyon bedavaymış. bi şekilde amerikan edu maili alma yolu falan yok mu mail üretici bi siteyle falan

Alıntıyı görüntüle
Bende çıkmıyor. Eski üyeliğimi de iptal ettim.
Yukardan plus seçemiyor musunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

400GB + Omni kötüymüş, geçen sene 2 TB + Ai Pro veriyordu.
SheerID verification pass yöntemi bulunmuştu, herkes yapmıştı.
7-8 ay civarı gitti o hesap sonra doğrulama geldi ve uçurdular.

Bu arada 200-300₺'ye şu yöntem hala geçerli ama patlamayacağı garanti değil:
Benimkiler hala çalışıyor hatta bugün bitenlere denedim doğrulama istemedi garip bir şekilde direk geçti
Toplam 200 hesabım vardı 47 tanesi direk geçti kalanlara sheerid istiyor geçen seneki gibi bypass denedim bakalım hala incelemede

Geçen sene Pro verdi. Ben de bunu ikinci hesaba aldım. Ama Pro'nun 180TL'lik fiyatı bedava, eğer 4 sene sabit fiyatla devam edecekse.

Bir ara linkle satın alanlar vardı o noldu hocam? O daha iyi değil mi buna göre sanki 12-18 aylık falandı o fiyata.

burda önceki aboneliği yananlar olmuş bu öğrenci aboneliğinde fark ediyorsa bilmem ama ben basic plandan bir üst plana geçtiğimde yıllık paketimden geri kalan ayların parasını google banka hesabıma iade etmişti.

burda önceki aboneliği yananlar olmuş bu öğrenci aboneliğinde fark ediyorsa bilmem ama ben basic plandan bir üst plana geçtiğimde yıllık paketimden geri kalan ayların parasını google banka hesabıma iade etmişti.
Burada sorun önceki öğrenci aboneliğinin 0₺ olması 😀

Konuya eklediğim nottaki gibi mevcut aboneliği olanlar bitene kadar bekleyebilir sene sonuna kadar geçerli olacak bunlar Googlenin duyurusuna göre.

Geri