🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

Geçen sene hintlilerin taktikle fake öğrenci belgesiyle almıştım, bu sene aynı taktik işliyor mu, deneyen oldu mu ?

400GB + Omni kötüymüş, geçen sene 2 TB + Ai Pro veriyordu.
SheerID verification pass yöntemi bulunmuştu, herkes yapmıştı.
7-8 ay civarı gitti o hesap sonra doğrulama geldi ve uçurdular.

Bu arada 200-300₺'ye şu yöntem hala geçerli ama patlamayacağı garanti değil:

10 ekimde almışım ücretsiz 1 yılı daha ~2 ay var, 2 ay sonra umarım hatırlarım konuyu

Üniversite öğrencisi olanlar veya üniversite kaydı yapacaklar faydalanabilir. Geçen yıl 1 senelik Gemini pro alanlar da hala öğrenciyse tekrar alabiliyor. İsterseniz 12 ay ücretsiz Gemini Plus isterseniz %79 indirimli Gemini Pro (Ayda 179TL) alabilirsiniz. Sene sonuna kadar geçerli.

Not: Mevcut Prosu henüz bitmeyenler bitene kadar kullanmaya devam edebilir buna hemen geçmenize gerek yok.
Gemini pro alacaksam 1 yıllık mı almalıyım sene sonuna kadar gecerliyse

Yan hesaba baktım 12 ay ücretsiz diyor bende öğrenci için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten pro olduğu için deneyemedim bir dikkat edersiniz

Üniversite öğrencisi olanlar veya üniversite kaydı yapacaklar faydalanabilir. Geçen yıl 1 senelik Gemini pro alanlar da hala öğrenciyse tekrar alabiliyor. İsterseniz 12 ay ücretsiz Gemini Plus isterseniz %79 indirimli Gemini Pro (Ayda 179TL) alabilirsiniz. Sene sonuna kadar geçerli.

Not: Mevcut Prosu henüz bitmeyenler bitene kadar kullanmaya devam edebilir buna hemen geçmenize gerek yok.
Gemini kadar kotu , vasat bir yapay zeka gormedim. Sohbet biraz uzadigi zaman webden aramasi kapaniyor ve o sohbet cope gidiyor. Yinede uygun

Yapay zeka desteği ile 1 senedir yüksek lisans tezi yazıyorum, fotoğraf oluşturmalarından falan faydalanıyorum. Ama yapay zekası çok ileri düzey değil. Sadece bulut depolaması için bile alınabilir ihtiyacı olan varsa.
Bilgilendirmek istedim

Gemini kadar kotu , vasat bir yapay zeka gormedim. Sohbet biraz uzadigi zaman webden aramasi kapaniyor ve o sohbet cope gidiyor. Yinede uygun
Uzun ? Bende ilk sohbetten kapanıyor: D ve hala 3.1 de kaldilar ya

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten pro olduğu için deneyemedim bir dikkat edersiniz
Ücretsiz olanı almak için hesapta aktif Google One aboneliği olmaması gerekiyor. Aktif Pro olan hesaplar süreleri bitip planları iptal olunca alabilir.

normalde chatgpt kullanıyorum ama genede 220 tllik paketi satın aldım. youtube premium 60 lira zaten. ai pro ve 5 tb depolama 160 TL'ye geldi. iyi oldu

geçen 18 aylık paketi 100TL'ye satıyorlardı garanti yöntem değil ama 1 ay fiyatından ucuzmuş

Aldıysanız kalan ücretsiz üyeliği yakıp ücretlendirmeye hemen mi başlıyor yoksa kalan 2 ayı ekliyor mu?

Ücretsiz üyeliği yakıyorsa mevcut Pro kullanıcılarının bekleyip alması daha mantıklı olabilir.
Yaktı hocam 2 aylık üyelik çöp oldu ahahaha.

Geri