Asus 32" Rog Strıx Xg32ucwmg Bu Gün Alınabilir Bir Monitör Mü?

Sakin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179

Herkese iyi forumlar. Hafta sonu bu monitörü almayı düşünüyorum ama 3. nesil olması kafamı kurcalıyor. Maalesef mağaza harici satın alma şansım yok. Bu fiyata bu gün bu monitör doğru bir seçim olur mu? Yardımlarınızı rica ediyorum. İyi forumlar.

Herkese iyi forumlar. Hafta sonu bu monitörü almayı düşünüyorum ama 3. nesil olması kafamı kurcalıyor. Maalesef mağaza harici satın alma şansım yok. Bu fiyata bu gün bu monitör doğru bir seçim olur mu? Yardımlarınızı rica ediyorum. İyi forumlar.
mağazayı boşver amazon com tr satıcılı var daha güvenilir :ROFLMAO:

mağazayı boşver amazon com tr satıcılı var daha güvenilir :ROFLMAO:

Aslınsa sorun kargoyu adrese göndertme şansım olmamasında. Yoksa elbette amazon en güveniliri ve sattın almaktan çekinmem.

Açıkcası bu işten neredeyse hiç anlamıyorum paylaştığınız ürün daha iyi mi? Bu 4. nesil galiba?

bu ürünü sipariş ettim. Fiyat ve özellik olarak sizce nasıldır?
Bu gün 1000 tl kupon vardı amazonda onu kullandın mı?

Bu daha iyi ama birazcık fiyat farkı var

Sık yer değiştirdiğim için 27 inc daha mantıklı geldi. Birde 4. nesil kullanım ömrü bakımından daha iyiymiş birazda onu hesaba katmaya çalıştım. Dizi film ve hikayeli oyunlar oynadığımdan 165hz de yeterli olacaktır. Zaten sistemim üstüne çıkamaz yeni oyunlarda. Eğer uzun ömür ve görüntü kalitesi anlamında iyi bir monitörse iptal etmeyeyim. Bu konuda ki görüşünüz nedir?

Satın alırken kampanyalara baktım ama kupon seçeneği yoktu maalesef.

Sık yer değiştirdiğim için 27 inc daha mantıklı geldi. Birde 4. nesil kullanım ömrü bakımından daha iyiymiş birazda onu hesaba katmaya çalıştım. Dizi film ve hikayeli oyunlar oynadığımdan 165hz de yeterli olacaktır. Zaten sistemim üstüne çıkamaz yeni oyunlarda. Eğer uzun ömür ve görüntü kalitesi anlamında iyi bir monitörse iptal etmeyeyim. Bu konuda ki görüşünüz nedir?

Satın alırken kampanyalara baktım ama kupon seçeneği yoktu maalesef.
Bu gün AMZN1000 kuponu vardı 15k ve üstüne 1k indirim yapıyordu

17480.webp

Ömür ve görüntü kalitesi iyi.

Ama kusurlarını bilin qd oled woled

Bu gün AMZN1000 kuponu vardı 15k ve üstüne 1k indirim yapıyordu

Alıntıyı görüntüle

Ömür ve görüntü kalitesi iyi.

Ama kusurlarını bilin qd oled woled

Çok teşekkür ederim. Yansıma ve dikkatli kullanım, yanma konuları hakkında biraz bilgim vardı, bir kaç gündür araştırıyordum fakat temizlik ve leke konusunu şimdi öğrendim. Bu benim için büyük bir sorun, çünkü aşırı olmasa da bazı dönemler paketleyip tekrar kurmam gerekecek. Bununla başa çıkmam zor gibi. 2K IPS monitörden 4K ya geçmek istemiştim fakat iptal edip daha dayanıklı bir ürün alsam daha iyi gibi. Şöyle minimum ışık sızması ve renkleri iyi 165 hz 4K monitör tavsiyeniz olur mu? Günlük kullanım film dizi ve hikayeli oyunlar için almak istiyorum. Uygun bir zamanda yardımcı olursanız sevinirim. Fiyat konusu da önereceğiniz tipte ki monitörlerin tepesinde olması sorun değil, zaten 50.000 sınırını göze almıştım değecek bir şey olduktan sonra alabilirim.

Mevcut monitörüm XG27ACS.

Çok teşekkür ederim. Yansıma ve dikkatli kullanım, yanma konuları hakkında biraz bilgim vardı, bir kaç gündür araştırıyordum fakat temizlik ve leke konusunu şimdi öğrendim. Bu benim için büyük bir sorun, çünkü aşırı olmasa da bazı dönemler paketleyip tekrar kurmam gerekecek. Bununla başa çıkmam zor gibi. 2K IPS monitörden 4K ya geçmek istemiştim fakat iptal edip daha dayanıklı bir ürün alsam daha iyi gibi. Şöyle minimum ışık sızması ve renkleri iyi 165 hz 4K monitör tavsiyeniz olur mu? Günlük kullanım film dizi ve hikayeli oyunlar için almak istiyorum. Uygun bir zamanda yardımcı olursanız sevinirim. Fiyat konusu da önereceğiniz tipte ki monitörlerin tepesinde olması sorun değil, zaten 50.000 sınırını göze almıştım değecek bir şey olduktan sonra alabilirim.

kurarken illaki el değiyor, parmak izi vs. oluyor o yüzden woled alman daha iyi olabilir

Woled de leke veya çizik sorunu yok. LG yi alabilirsiniz.

LCD olarak:

Woled de leke veya çizik sorunu yok. LG yi alabilirsiniz.

LCD olarak:

https://www.hepsiburada.com/lg-32-u...yun-monitoru-p-HBCV0000CUYZDI?magaza=Nethouse

bu ürünü aldım. Umarım uzun süre kullanabilirim. Bu nesil ve iz problemi kafamı kurcaladı biraz, varsa bir tavsiyeniz çok memnun olurum.

kurarken illaki el değiyor, parmak izi vs. oluyor o yüzden woled alman daha iyi olabilir

teşekkür ederim LG yi aldım yerine.

Geri