başlata grafik ayarları yaz çıkan yerden chivalryi bul b580i seçİntel Arc B580 takılı o sistemde hocam
hocam bu dediğin ayar gene olmaz ise aygıt yöneticisinden işlemcinin dahili grafiğini devre dışı bırakayım mıbaşlata grafik ayarları yaz çıkan yerden chivalryi bul b580i seç
Alıntıyı görüntüle
bence olur hocam intelin grafik biriminin ayar menüsünü hiç bilmiyorum onunda uygulaması var ise bir kontrol edersin olmazsahocam bu dediğin ayar gene olmaz ise aygıt yöneticisinden işlemcinin dahili grafiğini devre dışı bırakayım mı
sağolasın hocam denicem ufaktan başladılar başıma ekşimeyebence olur hocam intelin grafik biriminin ayar menüsünü hiç bilmiyorum onunda uygulaması var ise bir kontrol edersin olmazsa
ateşle 15 20k daha nvidia alalım dersinsağolasın hocam denicem ufaktan başladılar başıma ekşimeyeintel aldırdım diye
Görüntü kablosunu ekran kartına takarak.Arkadaşımın kardeşine pc topladım chivalry 2 oyununda işlemcinin dahili grafiğini kullanıyor oyun ekran kartını kullanmıyor nasıl düzeltebiliriz ?
Başka türlü dahili grafikten oynatamaz ki? Garip bir durum ekran kartına takılı ise.Bir başkası olsa olmuştur dicemde hocam hobi olarak sürekli sistem topluyorum ben onuda yapamayacaksam vay halime